Nuntă mare, invitați de seamă, agitație, e nuntă-n cartier! Smiley și Gina Pistol s-au hotărât să oficializeze relația lor îndelungată.

Amândoi faimoși, amândoi cunoscuți, amândoi frumoși, ce ar putea să le mai lipsească? Acum, după nuntă, ai zice că nimic.

Din punct de vedere numerologic cei doi sunt compatibili, se iubesc, sunt capabili de dragostea aceea ca-n povești. Doar că, în timp, se poate transforma în dragoste cu năbădăi, pentru că cei doi au în comun nu doar cifra zilei de naștere care este 9 ci și cifra 3 din destin, responsabilă de gelozie, explozii nervoase, nevoia de a fi admirați de cât mai multă lume și de nevoia de a călători, de a risca, de a se aventura pentru a alunga plictiseala.

ANDREI TIBERIU MARIA, cunoscut ca Smiley în viața artistică, născut la data de 27 iulie 1983, are o cifra a destinului 1 din 3 și 7 și cifra zilei de naștere 9.

Este bun, blând iubitor, adeseori romantic dar în felul lui, de conducător de clan, de șef. Iubește neuitând să se impună. Poate fi încăpățânat, ciudat, uneori dificil și greu de înțeles, mereu talentat, găsind rapid soluții problemelor presante, alteori coleric și permanent pe drumuri, încercând să alunge plictisul.

Comportamentul îi este responsabil, cifra numelui complet 7. Cifra personalității 7 ne dezvăluie o mare nevoie de singurătate care se aflăân permanentă contradicție cu nevoia de a se afla în atenția tuturor, de a străluci, de a fi remarcat. Cel mai adesea de aici apar problemele sale. Conflictul interior legat ba de dorința de a fi ignorat măcar pe perioadă, ba de nevoia imperioasă de a fi văzut și iubit, de a șoca prin simpla sa prezenț îi poate debusola pe cei din jurul său, care, uneori, nu știu cum să facă pentru a-i intra în grații și a nu-l supăra.

Pentru Gina Pistol însă lucrurile sunt mai clare, nu neapărat mai ușoare acum, când are un copil și stă de ceva timp departe de luminile reflectoarelor.

Cifra zilei e naștere 9, o apropie foarte mult de Smiley, cei doi se iubesc mult, se iartă, se înțeleg. Dar cifra destinului Ginei Pistol este 3 și cifra comportamentului este 5. Ea va trebui să își reia cât mai repede activitatea care îi satisfăcea orgoliul și nevoia de admirație, întrucât acel 3 din cifra destinului său poate determina frustrări puternice urmate de sentimente furtunoase ți nemulțumiri care să afecteze relația de cuplu.

Cifra comportamentului 5 ne dezvălui, de parcă era nevoie să vă spun eu, nevoia de aventură a Ginei Pistol, capacitatea ei de a se transforma în ceea ce trebuie la momentul potrivit și de a crea realități alternative. Personalitatea Ginei Pistol este 8.

Atentă la detalii, meticuloasă, iubind banii, oscilând între nevoia de a cheltui cât mai mult și durerea de după, când plânge după bani, gândindu-se cum să pună la loc ceea ce a cheltuit. Este puternică, având calități de luptător de gherilă.

Permanent nemulțumită își dorește mai mult, mai bine, mai frumos, motiv pentru care un anumit soi de tristețe o poate chinui adeseori, nu pentru că ar avea motive ci pentru că ea își dorește atingerea celui mai înalt nivel în orice situație, în orice domeniu al vieții sale.

Dacă a preluat numele de familie al soțului ei, atunci comportamentul său va suferi modificări și, cifra personalității va fi alta. Dacă aflu vă informez.

Cert este că nici Smiley și nici Gina Pistol nu aveau nevoie de căsnicie – lipsește cifra 6 din numerograma datei de naștere a fiecăruia în parte. Smiley este mereu cel care se va sacrifica în orice situație, relația lui cu Divinitatea fiind foarte deosebită. El poate fi și un fin psiholog, un adevărat detector al problemelor celorlalți, simte oamenii, poate avea presimțiri de care bine ar fi să țină cont.

Gina Pistol, după cum am scris mai sus, nu are nevoie de căsnicie în schimb se teme de singurătate. Singurătatea poate deven cel mai mare inamic al ei, mai mare chiar decât bătrânețea. În schimb cifra 9 se repetă de două ori în numerograma datei ei de naștere, ceea ce înseamnă că este pericuos de inteligentă, cu  capacitate uluitoare de analiză și sinteză.

În ceea ce privește data căsătoriei celor doi, 27 mai 2023, pecetea căsătoriei ( așa numesc eu vibrația zilei căsătoriei, care devine o entitate de sine stătătoare care influențează viața de familiști a celor doi soți) este 3.

O Pecete a căsătoriei tumultoasă.  Acest cuplu va fi sclipitor, strălucitor. Cei doi vor comunica foarte bine între ei şi foarte ingenios cu ceilalţi. Atât de mult şi atât de expansiv încât pot sări adesea scântei.

Este un cuplu deosebit de norocos. Cei doi vor avea parte de călătorii frumoase împreună, de petreceri reuşite, vor deveni amfitrioni fermecători.

Vor avea discuţii dese legate mai ales de exprimarea iubirii sau a unei prea mari libertăţi, ori a unei nevoie exagerate de a trăi periculos. În plan sentimental cuplul este dominat de dorinţa satisfacerii plăcerilor.

Deşi vor fi norocoşi, banii vor veni către ei mereu, este nevoie de o gestionare atentă a acestora, de multă luciditate, pentru că există o tendinţă puternică spre a îi împrăştia. Vor fi tentaţi să ia hotărâri riscante împreună, atâta timp cât se vor susţine reciproc şi nu se vor ciondăni din nimic, vor avea şi noroc, vor reuşi, oricât de nebunesc va fi planul lor.

Să fie fericiți că iubiți și frumoși sunt cu siguranță.

dacă vreți să achiziționați cartea Căsătoria și Numerologia apăsați aici

mai multe despre Numerologie aici

articole despre ezoterism, masonerie și numerologie aici

sursă foto text aici

sursă foto 1 și sursă foto titlu aici

 

 

 

error: Continut Protejat!!