După o lună martie 2022 dificilă în care momentele dramatice s-au succedat într-un ritm neașteptat, luna aprilie 2022, cu a sa vibrație universală 1, ne va reaminti ce înseamnă orgoliul, ambiția, respectul de sine.

ÎN ACEASTĂ LUNĂ VOM SIMȚI NEVOIA SĂ ACȚIONĂM, SĂ REACȚIONĂM, SĂ FIM ACTIVI, SĂ NE IMPLICĂM, SĂ DEVENIM ACTORII PRINCIPALI AI PROPRIILOR VIEȚI. NU VOM MAI ACCEPTA INTERVENȚIA NIMĂNUI, VOM DEVENI TOT MAI ENERGICI, MAI AUTORITARI.

Vom acționa, vom ataca, vom fi curajoși. Ne vom dori independența și ne vom urmări cu disperare scopul propus. Vom fi raționali, energici, agresivi chiar lăudăroși.

Vom avea hachițele șefului, orgoliile conducătorului, curajul liderului. Problema va apărea când printre atâția lideri, șefi și conducători nu se va găsi nimeni care să mai și muncească, să mai și îndeplinească ordine, să se supună regulilor. Cu toții vom dori să fim la cârmă, toți vom crede că avem un moț în frunte și că ceilalți ar trebui să ne asculte, să ni se supună. Adică fiecare se va simți mai îndreptățit să fie mai șef decât ceilalți. De aici o întreagă încurcătură. Cine va da ordinele și cui? Cine se va subordona și de ce?

ESTE ÎNSĂ O LUNĂ EXCELENTĂ PENTRU A PORNI ÎN EXPEDIȚII, PENTRU A ÎNCEPE NOI PROIECTE, PENTRU A NE ANGAJA ÎN ALTE ACTIVITĂȚI.

Convingerile ne vor fi ferme, vom prefera să ne rezolvăm singuri problemele. Răbdarea cu siguranță nu va fi punctul forte al nimănui în această lună aprilie 2022.

error: Continut Protejat!!