ziua sfantului valentin

Ziua de 14 februarie are în fiecare an o altă vibrație

Așteptăm cu nerăbdare Ziua Sfântului Valentin. Vrem să fim iubiți, așteptăm gesturi tandre, acceptăm cu ușuAșteptămrință orice idee de a celebra dragostea. Care este istoria acestei zile nici nu mai contează. Pe cine mai interesează acum că Valentin a fost un preot care oficia casatorii în secret în pofida legilor date de împăratul Claudiu al II- lea? Pare-se că el ar fi fost executat pe 14 februarie 269 sau 270. De ce am sta să cercetăm dacă nu care cumva este sărbătoarea Lupercalia  din Roma Antică, sărbătoarea dragostei febrile în care femeile erau mai întâi biciuite pentru a fi purificate iar apoi dezgolite pentru a fi fertilizate?

Pe 14 februarie sărbătorim iubirea

De ce februarie? Probabil și pentru că în februarie nu prea se mai întâmplă nimic. Paștele este prin aprilie- mai, Crăciunul, Anul Nou la finele lunii decembrie iar iarna este lungă și tristă și grea. Nu strică nimănui un pic de fericire!

Din punct de vedere numerologic însă 14 înseamnă 5.

În această zi sărbătorim dragostea carnală, atracția fizică, erotismul. O vibrație 5 îndeamnă către petreceri nesfârșite, către aventuri, către dorința de libertate, de a evada. Această vibrație 5 a zilei de 14 vinde bine imaginea sărbătorii, are darul de a îi convinge pe toți că așa este mai bine, că iubirea pasageră nu este nimic rău, că fiecare își poate clădi viața după bunul plac, fie și pentru o zi.

ziua Sfantului Valentin vibratie 5
ziua Sfantului Valentin vibratie 5

Este o vibrație a petrecerilor, a agitației, a sexulualității dezlănțuite, a versatilității și a plăcerii de a trăi clipa, a cuvintelor șoptite tremurat și mereu neadevărate.

Puțini știm însă că ziua de 14 februarie are în fiecare an o altă vibrație, ne determină de fiecare dată să aveam alte reacții.

Ziua de 14 februarie 2023 are o vibrație 5 în acest an și va avea aceeași vibrație 5, peste alți 9 ani. Anul trecut, spre exemplu, vibrația zilei de 14 februarie 2022 a fost 4.

 Cum se calculează?

La vibrația universală a anului 2023 care este 7 (2+0+2+3=7) adaugăm luna februarie care este luna a doua (7+2=9) rezultatul este 9. 9 este vibrația lunii februarie din anul 2023.

La această vibrație 9 adunăm ziua de 14, adică 14 (5)+9= 5.

Vibrația zilei de 14 februarie 2023 este 5

Aceaasta însemnând o zi în care banii se vor strecura, se vor împrăștia. Vom face cumpărături de plăcere, vom face declarații, ne vom aventura, ne vom permite să fim mai liberi. Ne vom distra după cum vom dori, ne vom adapta oricăror situații, ne vom juca, vom interpreta tot felul de roluri dintre cele mai ciudate, dintre cele mai trăznite.

numele Valentin vibratie 7
numele Valentin vibratia 7

Însă… vibrația numelui VALENTIN este 7

Fiecare literă are o anumită valoare, o anumită vibrație. Litera V- vibrație 4, litera A- vibrație 1, litera L- vibrație 3, litera E- vibrație 5, litera N- vibrație 5, litera T- vibrație 2, litera I- vibrație 9, litera N- vibrație 5. Se adună vibrația fiecărei litere în parte (4+1+3+5+5+2+9+5= 7) rezultatul fiind 7- aceeași vibrație a misterului, a încăpățânarii, a singurătății.

Analizând însă numele preluat al sărbătorii, Valentine’s Day, vom constata că vibrația este 1, a liderului pe piața aceasta a reclamei, a vânzărilor avantajoase. Vibrația 1 fiind vibrația energiei, a agresivității, a manifestării independenței, a dorinței de a fi important. Această sărbătoare s-a impus și pentru că numele ei a fost bine ales. mai multe informații despre iubire, cupluri, căsătorie, dezvoltare personală, găsiți AICI mai multe articole despre NUMEROLOGIE AICI sursă foto titlu AICI sursă foto 1 AICI sursă foto 2 AICI

error: Continut Protejat!!