azi vom fi pofticiosi

Seriozitate și devotament, altruism și abnegație, sunt cuvintele care ilustrează cel mai bine sentimentele care ne vor încerca azi.

Vibrația zilei de 25 ianuarie 2023 este 6

Echilibrați și responsabili azi vom fi tot mai îngrijorați din motive deloc întemeiate. Vom prefera să lucrăm în echipă. Vom fi împăciuitori și concilianți. Evident cei care mai au șanse de conciliere.

Să nu uităm că vibrația 6 înseamnă dragoste, căsătorie sau divorț. Este o zi potrivită pentru a înainta divorț dacă ați epuizat orice șansă de împăcare. Este o zi în care discuțiile în căsnicie pot izbucni din nimic și pot degenera în adevărate scandaluri. Cu puțină atenție vom fi capabili a le evita. Azi vom lua în serios funcțiile de încredere, vom fi cinstiți și vom aprecia fair-play-ul.

Vom avea nevoie de susținerea familiei

Azi vom simți nevoia să fim aproape de familie, să fim sprijiniți de familiile noastre. Azi, pentru că ne iubim rudele, vom tinde să oferim sfaturi tuturor. Cu precădere celor care n-au nici un chef să le asculte sau să le urmeze. Vom fi curioși, vom dori să aflăm tot ceea ce li se întâmplă alor noștri (frați, părinți, nepoți, vecini, colegi, colegilor colegilor și tot așa).

azi ne vom implica, vom da lectii
azi ne vom implica, vom da lectii

Ne vom implica serios în orice activitate

Azi vom fi pofticioși. Poftele alimentare ne vor chinui. Șansele de a ceda sunt mari. Adio cură de slăbire! Doar azi! Azi vom fi serioși la serviciu, responsabili și implicați oriunde.

Vom trece prin clipe dificile, vom fi nevoiți să alungăm depresiile ce ne vor da târcoale. Vom fi mai vanitoși, mai tiranici cu cei dragi.

În general vom prefera pacea. În particular ne vom confrunta cu o anumită indecizie. Vom dori să dăm dreptate tuturor și ne va fi dificil.

O zi potrivită pentru educație

Toate relațiile solide sunt azi favorizate. Profesorii, dascălii se vor simți în elementul lor. Artiștii vor avea succes în orice demers.

Nu e o zi potrivită pentru afaceri

Mai bine nu puneți bază pe niște bani ce ar fi trebuit să intre azi în bancă. Mai așteptați puțin. Azi e inutil să sperați. Azi consolidați relații, e cea mai bună alegere.

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

sursă foto 1 și 2 AICI

mai multe informații despre Numerologie AICI

mai multe informații despre Casatorie si Numerologie AICI

error: Continut Protejat!!