vibratia zilei

Dependență, emoții, vulnerabilitate, cooperare.

Vibrația universală a zilei de 28 martie 2023 este 2.

Modești și prietenoși, suficient de irascibili și nehotărâți azi vom alege să mai așteptăm, să ne mai gândim, să lăsăm timpul să decidă sau oricine altcineva dar nu noi.

Vom fi nesiguri, chiar timizi, și vom decide să fim cumsecade și blânzi, eventual vom alege calea diplomației pentru a ne feri de necazuri.

În principal nehotărâți, mai ales pentru că ne simțim vulnerabili. Ne cunoaștem limitele și ne temem. Mai multă diplomație, mai multe discuții, mai puține fapte, mai multe tatonări, mai mulți pași pe loc pentru a da impresia că suntem în plină acțiune.

O situație neclară poate provoca nu doar confuzie ci și nesiguranță, ezitare, nevoia de conciliere.

Ne vom orienta către parteneri puternici.

Este o zi tocmai bună pentru a discuta contractele de parteneriat, pentru a planifica dar nu pentru a trece la acțiune. Lăsați asta pentru ziua de mâine!

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

mai multe articole despre numerologie aici

mai multe despre dezvoltare personala, parteneri, cuplu, compatibilitate, casatorie, numerologie aici

mai multe despre ezoterim, masonerie și numere aici

sursă foto titlu aici

sursă foto text aici

error: Continut Protejat!!