vibratia parteneriatului

O zi perfectă pentru semnarea contractelor de colaborare, de parteneriat.

Vibrația universală a zilei de 30 ianuarie 2023 este 2

Vrem și nu vrem, ne place și nu ne place, alb și negru, pendulăm între bine și rău, întuneric și lumină, pe parcursul întregii zile. Vom înțelege opiniile tuturor, ne va fi greu să ne hotărâm, vom fi mai molcomi, mai înceți, mai evazivi.

Nu uităm și nu iertăm

Ne va fi clar însă că nu-i vom ierta pe cei care ne vor supăra și ne vom răzbuna… la un moment dat, la timpul potrivit… hotărât de noi. Vom lucra în propriul ritm dar vom colabora excelent.

vibratia colaborarii
vibratia colaborarii

Vom lucra mai bine împreună cu cineva

Vom prefera să fim în echipă, să hotărască altcineva. Mai nesiguri dar și mai minuțioși vom resimți emoțiile mai puternic în această zi.

Mai sensibili și mai dependenți de cei din jur

Mai timizi dar și mai irascibili, trecerile de la o stare la alta sufletească vor fi rapide și imprevizibile. Însă vom fi diplomați și prietenoși chiar dacă ne vom simți vulnerabili.

Despre vibrația zilei

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

mai multe despre cartea NUMEROLOGIA ȘI CĂSĂTORIA AICI

mai multe articole despre numerologie AICI

sursă foto titlu AICI

sursă foto 1 AICI

error: Continut Protejat!!