vibratia luptei

Nemulțumiți și ambițioși azi vom fi intoleranți și răzbunători

Vibrația zilei de azi, 17 februarie 2023, este 8.

Puternici și încăpățânați azi ne vom fixa obiective precise. Preocupați și eficienți vom fi lipsiți de răbdare cu cei din jurul nostru. Ne vom contrazice indiferent de situație. Vom ridica sabia mai ales atunci când nu vom avea dreptate.

Vom găsi mereu ceva de reproșat celor din jurul nostru. Nu contează ce: că s-au pieptănat cu cărare pe dreapta, că nu sunt punctuali, că nu sunt suficient de buni.

Când toți se vor fi îndepărtat de noi vom găși motive suficiente pentru a ne război cu propriile persoane.

vibratia ambitiei
vibratia ambitiei

Vom uita să ne manifestăm afecțiunea față de cei dragi. Azi vom reproșa tuturor situația financiară precară. Oricât de mult am avea sau am câștiga azi ni se va părea a fi insuficient.

Este o zi bună pentru semnat contracte, pentru verificat acte.

Azi nu ne vor scăpa greșeli dar vom observa cu amărăciune o mulțime de greșeli făcute de alții. Unele intenționate.

Azi vom fi intriganți și irascibili dar avem șansa de a parafa contracte profitabile. Tactul nu va fi punctul nostru forte în această zi. Vom fi insensibili. Vom dori să realizăm totul instantaneu.

Relațiile vor fi preponderent furtunoase.

Vor fi favorizate proiectele îndrăznețe, iar curajul și munca ne vor permite atingerea scopului propus. Este ziua în care vom primi funcție de efortul depus.

Nu vom aminti despre dragoste sau manifestarea sa pentru că azi nu vom avea timp de asta. Chirurgii, oamenii de știință, oamenii de afaceri, cei care lucrează în domeniul bancar au șansa unor importante realizări.

Militarii vor fi tentați să folosească armele din dotare, riscul de a porni războaie din nimic este mare.

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

mai multe articole aici

mai multe informații despre dezvoltare personală, autocunoștere, vibrații, căsătorie, parteneri potriviti, căsătorie aici

sursă foto titlu aici

sursă foto 1 aici

 

error: Continut Protejat!!