vibratia lunii aprilie
Neliniște, emoții, griji, a vrea și a nu vrea, treceri brutale de la agonie la extaz, de la o extremă la alta.

O lună și bună și rea în aceași timp, o lună în care aproape că nu vom înțelege ce se întâmplă cu noi și de ce, de fapt instabilitate.

Vibrația lunii aprilie 2023 este 2.

Teoretic pace, calm, nevoia de a mai aștepta puțin, de a ne mai gândi puțin. Revoltă, dorința de a răsturna situația, ne a nu ne mai simți inferiori. Practic teamă, tatonare, îngrijorare.

Avem nevoie de un răgaz pentru a ne lămuri. Încetinim ritmul pentru că avem nevoie de un plan. Cooperăm pentru a nu fi nevoiți să ne declarăm învinși, tergiversăm, ne deranjează cei care ne zoresc, facem totul cu grijă și meticulos.

vibratia diplomatiei
vibratia diplomatiei

În această lună cei cu adevărat implicați și importanți vor face un pas înapoi pentru a induce în eroare și a  lăsa altora impresia că se află la putere. Este o lună perfectă pentru jocurile de culise.

Maestrii planificărilor își vor îndeplini misiunile cu succes.

Vor fi felicitați alții în locul celor cu adevărat merituoși, pentru că așa trebuie.

O lună excelentă pentru negocieri, pentru parteneriate. În această lună mulți își vor alege taberele sau vor fi aleși de tabere. Partenerii puternici își vor alege parteneri și mai puternici iar cei slabi vor încerca să își asigure o umbrelă de protecție.

vibratia parteneriatelor
O echipă în aceste momente poate face minuni.

Este o lună perfectă pentru angajări, pentru semnări de contracte, pentru noi afaceri. Este o lună în care ne vor deranja vulgaritățile și lipsa de politețe. Este o lună în care nehotărârea ne va da târcoale, în care îndoiala pare a se înstăpânii peste lume iar alternanța stărilor de bine/rău, fizice, psihice și materiale ne va năuci. 

Pe scurt, încercați să încetiniți ritmul, negociați cât mai mult și mai bine, căutați-vă un punct de sprijin, semnați contracte de parteneriate (este cea mai bună soluție în această lună) și… fiți diplomați, nu lăsați cuvinte negândite suficient să fie rostite. Pot provoca mari pagube.

mai multe articole despre numerologie aici

mai multe despre dezvoltare personala, parteneri, cuplu, compatibilitate, casatorie, numerologie aici

mai multe despre ezoterim, masonerie și numere aici

sursă  foto titlu aici

sursă foto 1 text aici

sursă foto 2 text aici

error: Continut Protejat!!