vibratie 1 - vom fi mai puternici

Azi știm ce vrem, vibrația zilei ne ajută

Dacă luna trecută încă mai speram să păstrăm ceva din relațiile care ne aduceau suferință și luptam pentru asta, dacă ieri ne îndepărtam de oameni care ne răneau, azi suntem siguri pe dorințele și puterile noastre, astăzi avem șanse noi, vibrația e potrivită pentru un asemenea demers.

Vibrația universală a zilei de 01 decembrie 2022 este 1

Mai curajoși, nu vom ezita a lua totul de la capăt. Mai independenți, ar fi dificil pentru oricine să ne îngenuncheze. Mai energici, nu vom pierde timpul cu fricoșii.

Apar cărări nebănuite pe care ne încumetăm a le străbate fără temeri. Vom ordona și vom fi urmați în demersurile noastre. Altă variantă nu există.

azi vom actiona
vibrația 1 – azi vom actiona

Vom acționa, vom conduce

Ambițioși dar și agresivi vom reacționa dur când cineva ne va pune la îndoială hotărârile. Vom comanda prietenilor, soților, copiilor.

Egoiști, vom avea impresia că totul ni se cuvine. Dacă nu ne va fi oferit ceea ce ne dorim vom obține prin forță. Vom avea pretenția de a fi tratați cu maximă importanță și smerenie.În domeniul profesional inițiativa este decisivă.

Totul se poate schimba în mai bine

Vor apărea ocazii de promovare, va exista șansa asumării unor noi responsabilități. Statutul social se poate modifica în bine.

mai multe informații despre Numerologie AICI

mai multe informații despre Casătorie și Numerologie AICI

sursă foto 1 și 2 AICI

error: Continut Protejat!!