vibratia inceputului

Tiranici, autoritari, energici.

Vibrația universală a zilei de 01 februarie 2023 este 1

Ne simțim unici și de neegalat. Puterea ne tentează pe toți! Seduce, atrage în plasa ei și apoi devorează gânduri, dorințe, pune stăpânire pe minte și pe suflet.

Azi vom face pe stăpânii.

Vom avea impresia că suntem de neînlocuit. Vom deveni sclavii dorinței de a da ordine. Siguri și orgolioși, eficienți și rezistenți vom da ordine, vom aștepta ca ceilalți să ni se supună. Ce cred ceilalți nu mai contează! Vom deveni abuzivi și despotici, vom acționa fără a gândi prea mult consecințele faptelor noastre.

vibrația liderului
vibratia liderului

Dinamici și pretențioși, capabili și activi, vom aștepta ca ceilalți să ni se supună neîntârziat.

Vom deveni șefii șefilor noștri, vom deveni stăpânii familiilor noastre, vom pierde simțul măsurii.

Însă vom avea o zi tocmai bună pentru a porni afaceri noi, pentru a demara proiecte îndelung pregătite, pentru a căuta un nou job, pentru a ne scutura de sub puterea celorlalți, pentru a deveni independenți.

Este o zi perfectă pentru a fi remarcați, pentru a fi promovați, pentru a deveni vizibili.

Vom cădea în păcatul vanității, vom deveni tot mai competenți, vor reacționa rapid la orice provocare.

Azi nu vom avea teamă de nimeni și de nimic, azi vom dori să ne demonstrăm curajul, vom dori să arătăm că ne putem face ascultați.

Ideea că suntem mai buni decât șefii noștri, că putem decide mai bine, că vom deveni mai eficienți ne va stăpâni pe întreg parcursul zilei.

Despre vibrația zilei

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

mai multe informații despre NUMEROLOGIE AICI

despre Căsătoria și Numerologia AICI

sursă foto titlu AICI

sursă foto 1 AICI

error: Continut Protejat!!