Mister, taine, credință, singurătate autoimpusă.

Vibrația universală a zilei de 01 iulie 2024 este 7

Porțile cerului par a se deschide pentru a primi rugile celor în viață și pentru a îi ierta și odihni în tihnă pe cei trecuți Dincolo. O zi încărcată de credință, o zi potrivită pentru autoanaliză.

Teoretic ne dorim singurătatea, practic singurătatea ne va înspăimânta. Nu atât izolarea autoimpusă, solitudinea, cât ceea ce reușim să înțelegem despre noi și despre alții în liniștea exterioară, cât ceea ce vom reuși să extragem din tumultul interior. Ceea ce ni se va revela ne va înspăimânta. Vom încerca să dăm uitării întregul amalgam de sentimente proaspăt retrezite, cufundându-ne inutil în vuietul lumii, printre oameni. Poate mai multă durere, cu siguranță mai multă melancolie. Depresia ne pândește, așteaptă momentul potrivit pentru a se înstăpâni. Nu o lăsați, luptați. Zâmbiți cu gândul la cei plecați și folosiți iubirea pentru ei împotriva pârdalnicei angoase!

Amestecul de vibrații (6, vibrația universală a lunii iulie 2024 și 7, vibrația universală a zilei de 01 iulie 2024) are puterea de a ne destăinui, de a ne obliga să recunoaștem propriile dorințe, gânduri și de a descoperi ceea ce se află în sufletele celorlalți, de a simți, de a presimți pericolul, secretele, intențiile altora. 

O zi a surprizelor, o zi perfectă pentru o vizită la psiholog, la preot, pentru a aprinde o lumânare cu gândul la cei plecați, pentru a merge la biserică, pentru a vizita o mânăstire, pentru a ne ruga.

O zi perfectă pentru cercetători, metafizicieni, o zi în care multe dintre experimente vor fi reușite.

Inventatorii, scriitorii vor avea rezultate excelente.

Nu este o zi tocmai potrivită lucrului în echipă, chiar dacă se va întâmpla ca, la un moment dat să căutăm aglomerația. O vom căuta pentru a o studia, o vom dori pentru a încerca să ne convingem că nu suntem singuri, vom constata că singurătatea este mai întâi un sentiment, un exil, o îndepărtare de propriile persoane, o înstrăinare de propriul suflet și mai apoi un fapt legat de ceilalți, de a fi acceptat sau de a îi accepta pe cei din jurul nostru.

Nu vă faceți planuri în această zi!

Le veți vedea năruindu-se și înstăpânindu-se alte reguli neluate în calcul. Este ziua în care totul va decurge după alte planuri, necunoscute, nebănuite, făurite de forțe mult superioare nouă. Sau dacă doriți să păstrați speranța că dețineți controlul, pregătiți planuri de rezervă, cât mai multe!

Azi nimic din ceea ce este material nu este important, deci nici banii sau investițiile imobiliare. Încercați să vă curătați sufletele, să vă puneți ordine în gânduri, să vă vedeți, să vă recunoașteți, și să vă acceptați așa cum sunteți, și pe voi și pe ceilalți.

dacă vreți să achiziționați cartea Căsătoria și Numerologia apăsați aici

mai multe despre Numerologie aici

articole despre ezoterism, masonerie și numerologie aici

sursă foto text aici

sursă foto titlu aici

sursă foto 2 text aici

error: Continut Protejat!!