Martie 2022: o lună cu un consistent potențial dramatic. O lună periculoasă pentru cuplurile cu probleme de comunicare. Riscul divorțurilor este crescut: an cu vibrație 6, lună cu vibrație 9. O lună în care trădările vor fi mai multe, trădătorii vor fi descoperiți iar suferința va încerca să ocupe un loc important în viețile noastre.

Pentru că vibrația universală a lunii martie este 9 vibrația fiecărei zile va coincide cu ziua respectivă.

Vibrația universală a zilei de 01 martie 2022 este 1

Mai duri și mai categorici azi nu vom permite nimănui să ne dea ordine, să ne impună limite, să ne conducă. Vom simți nevoia să fim șefi, să fim independenți, să fim activi, să luăm propriile hotărâri, să ne decidem singuri următorii pași. Vom fi energici și încăpățânați, suficient de agresivi dacă vom fi supărați. Egoiști și autoritari, vom da dovadă de curaj și determinare.

O zi perfectă pentru noile proiecte, pentru un nou loc de muncă, pentru o nouă provocare. Azi vom fi practici, dinamici și nu ne vom feri să atacăm pentru a demonstra că nu ne temem, pentru a demonstra că putem câștiga, pentru a ne recăpăta independența pierdută în favoarea șefului, partenerului, colegului de serviciu.

error: Continut Protejat!!