Incertitudine, emoții, sensibilitate. Azi preferăm ca alții să fie cei care să decidă. Parcă ne temem să facem noi primul pas, parcă ne ascundem în spatele hotărârilor celorlalți.

Vibrația universală a zilei de 02 martie 2022 este 2.

În general va exista dorința de a colabora, de a negocia.

Nu neapărat din tact cât dintr-un soi de teamă, din nevoia de a mai amâna puțin, de a câștiga ceva timp care ne-ar putea permite reluarea calculelor, refacerea strategiilor, reevaluarea șanselor.

Indiferent de motivele ascunse ale hotărârii de a purta tratative, azi ne vom comporta mai civilizat, mai prietenos, mai pașnic.

Azi vom lua în considerare opiniile celorlalți dar ne va fi dificil să discernem, parcă am mai aștepta puțin. Azi ne lămurim foarte clar asupra prietenilor iar lista dușmanilor este tot mai sigură. Vom prefera să gândim și să acționăm în propriul ritm și orice încercare de a fi zoriți ni se va părea suspectă deci dificil de acceptat. Vom avea nevoie de timp de gândire. Vom fi deosebit de sensibili, vom fi ușor de rănit. Ne vom enerva repede iar schimbările bruște ale stării de spirit se pot dovedi periculoase pentru rezultatul discuțiilor.

O zi tensionată: ba e bine, ba nu mai e bine, ba e rău, ba este iar bine.

Dacă vom reuși a ne stăvili sensibilitatea avem șanse mari să încheiem contracte favorabile iar termenii colaborării să fie cei corecți și profitabili pentru toate părțile implicate.

Este o zi excelentă pentru uniuni, pentru semnarea contractelor și pentru stabilirea legăturilor secrete sau ascunse.

error: Continut Protejat!!