Întâlniri, în general secrete sau foarte secrete, de taină. Teoretic este o zi în care succesul ne urmărește, în care ne vom folosi de calitățile de buni oratori. În această zi comunicarea este vitală.

Vibrația universală a zilei de 03 martie 2022 este 3.

Vom fi activi, ne vom descurca bine în orice situație, vom găsi soluții oricăror probleme ce ar putea apărea. Este adevărat că vom fi expansivi și colerici, vom fi îngâmfați, plini de noi și uneori de ură și invidie. Este o zi în care ne manifestăm sentimentele cu toată puterea. Putem interpreta roluri care mai de care mai diferite, putem risca și putem avea noroc. Vom avea toane și ne vom lăcomi. Este ideal să nu ne întindem mai mult decât ne dă voie plapuma. Este posibil să risipim cuvinte și șanse dacă vom da frâu liber trăirilor interioare explozive.

O zi perfectă pentru a pune în aplicare proiecte, pentru întâlniri sentimentale sau profesionale.

Azi ne vom hrăni cu admirația celorlalți față de noi. Dacă vom fi tratați cu indiferență vom fi tare triști, chiar furioși.

Azi ne așteptăm ca luminile refletoarelor, ale tuturor reflectoarelor, să fie ațintite asupra noastră iar cei care ne privesc să fie uluiți de cât de frumoși, deștepti, descurcăreți și fermecători suntem.

Vom aștepta să fim răsplătiți pentru efortul depus. Există riscul să cădem în patima aroganței, a vanității.

Este o zi propice transferurilor și lichidităților. Pe cât posibil ar trebui să evităm să ducem banii în bănci și să-i lăsăm acolo. Asta de mâine încolo.

Cu luciditate și discernământ azi vom avea parte de realizări. Este o zi în care vom fi activi, energici, o zi în care ne vom plictisi repede, o zi în care nu vom tolera nici prostia și nici lenea celorlalți.

Este o zi în care vom fi sclipitori, în care vom funcționa impecabil, în care vom avea mai multe soluții pentru probleme care, probabil, nu vor apărea niciodată.

error: Continut Protejat!!