Îngâmfați și cu toane azi vom descoperi că ne dorim atenție sporită din partea tuturor. Ne vom comporta de parcă toate reflectoarele ne-ar lumina iar toți ceilalți ar trebui să fie pregătiți pentru aplauze. Când nu le vom primi ne vom uita chiorâș, nu vom înțelege cum de ceilalți nu au înțeles ce frumoși, talentați și deștepți suntem.

Vibrația zilei de 04 februarie 2022 este 3. Azi vom risca și vom avea noroc. Vom prefera să fim activi, ne vom plictisi lesne, vom începe tot felul de proiecte cu entuziasm și vom găsi o mulțime de variante de finalizare care mai de care mai deosebite. Așa că va fi tot mai dificil să terminăm ce-am început. Retorica ne va fi impecabilă. Doar că vom fi impulsivi și fără astâmpăr. Azi e o zi tocmai bună pentru drumeții, pentru încercarea de a depăși problemele dificile. Azi vom găsi soluții extraordinare celor mai grele situații. Cei care azi vor pleca în misiunii vor fi norocoși. Vom tinde să împrăștiem banii, ne vom manifesta exploziv și vom risca oarece dureri de cap, oscilații periculoase a presiunii arteriale chiar accidente vasculare cerebrale. Cardiacii ar trebui să ia măsuri suplimentare. Azi vom face adevărate crize de gelozie, ne vom exprima tot mai plastic și mult mai zgomotos, ne vom calma și vom fi surprinși ulterior de atitudinea rigidă a celorlalți. Azi e o zi bună pentru prospectare, pentru întâlniri de afaceri dar și amicale, sentimentale.

Vom avea idei noi, vom acționa neconvențional și vom fi creativi indiferent de meseria practicată. Nu vom duce lipsa banilor deși îi vom cheltui cu plăcere.

error: Continut Protejat!!