Schimbare bruscă de tactică, modificare majoră a modului de a vedea lucrurile, de a analiza ceea ce ni se întâmplă, șansa unui nou început pe fondul unui sfârșit de poveste.

Vibrația universală a zilei de 05 martie 2022 este 5.

Cei care vor lucra în relații cu publicul se vor descurca excelent, politicienii vor avea discursuri impecabile iar puterea noastră de adaptare va fi la cote maxime.

Este o zi în care se va cheltui mult, pierderile financire și materiale vor fi consistente iar atenția la detalii va lăsa de dorit.

Ne vom simți obosiți, fără chef de nimic, vom simți nevoia să ne relaxăm, să ne reîncărcăm și vom fi superficiali ceea ce ne-ar putea afecta pe termen lung.

Este o zi în care totul pare desprins dintr-o altă realitate, în care ficțiunea și realitatea se vor întrepătrunde atât de puternic încât ne va fi imposibil să discernem, să concluzionăm, să catalogăm ori să acționăm. Este o zi în care se va disimula excelent, în care cu toții ne vom ascunde adevăratele gânduri de parcă ne-am teme să le recunoaștem.

O zi în care cele mai bune alegeri vor fi în legătură cu tot ceea ce înseamnă mutare, plecare, ocazia de a lua totul de la capăt

Atenție la starea de nerăbdare! Vom tinde să ne aventurăm în acțiuni care s-ar putea dovedi a fi deloc inspirate. Este o zi de care se pot folosi din plin impostorii, mincinoșii. Orice acțiune necugetată poate deveni periculoasă.

error: Continut Protejat!!