Este o zi tocmai bună pentru politicieni, actori, pentru cei a căror menire este aceea de a convinge. Azi vom fi imprevizibili. Ne vom adapta cu ușurință.

VIBRAȚIA ZILEI de 06 februarie 2022 este 5.

Este o zi perfectă pentru a ne aventura să ne curtăm partenerii, pentru a îi recuceri, vibrația 5 gonește monotonia îndemnându-ne să experimentăm, vibrația 8 a lunii februarie 2022 ne îndeamnă să fim consecvenți, ambițioși, să nu ne lăsăm intimidați.

ESTE O ZI CARE POATE SCHIMBA SOARTA UNOR LUPTE, A UNOR RĂZBOAIE. Azi se pot modifica termenii unor înțelegeri, se pot ajusta strategii de luptă, este o zi în care politicienii vor încerca să influențeze și în mare măsură vor li reuși, să corecteze, să transforme o serie de neînțelegeri.

Nu este o zi propice muncii. Dar orice provoacă o stare de stres ne va ajuta să găsim soluții rapide problemelor ce par imposibil de rezolvat.

Azi ne vom dori să reușim cu orice preț indiferent de arma pe care o vom alege. Vom tinde să șoptim neadevăruri cu plăcere și candoare.

Este o zi potrivită pentru a începe tratamente recuperatorii. Bonavii au șanse mai mari de vindecare dacă vor încerca noi soluții medicale în această zi.

Ne vom dori să hoinărim, să cumpărăm, să împrăștiem banii într-un mod responsabil.

Este o zi perfectă pentru a începe noi activități. Este o zi propice schimbărilor: de imagine, de loc de muncă, de reședință, de stil.

Cei ce lucrează în publicitate vor avea mai mult spor, vor vinde mai multe idei, cei care lucrează în domeniul intermedierilor vor avea o zi foarte bună.

În ceea ce privește domeniul financiar vom avea parte de încasări neașteptate, tranzacțiile rapide vor fi favorizate, în schimb sunt de evitat în această zi plasamentele pe termen lung.

error: Continut Protejat!!