Ne vom studia prietenii, ne vom inspecta colegii, ne vom analiza dușmanii. Vom descoperi greșelile prietenilor, neatenția colegilor și punctele slabe ale inamicilor sau vulnerabilitățile adversarilor.

Vibrația universală a zilei de 08 martie 2022 este 8 iar influența vibrației universale 9 a lunii martie 2022 va fi de netăgăduit.

Vom privi furioși către oglinzi și cântare. Oricât de frumoși ar spune alții că suntem vom avea impresia că nu este suficient, oricât de bine ar spune alții că arătăm, pârdalnicul de cântar tot se încăpățânează să arate prea multe kilograme.

Vom proba toate hainele din șifonier și concluzia va fi că nimic din ce avem nu mai este suficient de frumos. Ne vom privi partenerii și ne vom spune cu mulțumire că și ei au mai îmbătrânit.

Este o zi a nemulțumirii în orice situație, în orice domeniu, în orice discuție. Vom ataca pentru a ne apăra, vom contraargumenta pentru a nu cădea pe locul doi. Indiferent de situație ne vom declara mâhniți, supărați, jigniți, contrariați.

Cu toate acestea banii ar trebui să apară la timp dar tot vom fi deranjați. Vom fi certăreți, intriganți și zgârciți. Vom căuta cearta cu orice ocazie și dacă nu apare ocazia avem noi grijă să o provocăm.

E o zi în care oricât de mult ne-am dori să fim agreabili, cumva, în moduri diferite, vom deveni morocănoși, răzbunători, ambițioși, certăreți, arțăgoși, intriganți.

Este ziua în care loialitatea este răsplătită cu adevărat iar trădarea va fi aspru înfierată. Războialele din noi se vor extinde în jurul nostru. Ar fi bine să facem pace în primul rând cu noi și apoi, încet dar sigur vom observa cum starea de bine redevine o normalitate. Iar asta este valabil în cazul tuturor: al nostru, al majorității și al lor, al celor ce ne conduc, fie că sunt regi sau președinți, prinți sau prim-minștrii.   

error: Continut Protejat!!