Neliniște, adaptabilitate, ușoară nepăsare, dor de ducă.

VIBRAȚIA UNIVERSALĂ A ZILEI DE 09 AUGUST 2022 ESTE 5.

Lună cu vibrație universală 5, zi cu vibrație universală 5 doar anul 2022 cu vibrație universală 6 ne mai temperează, ne mai responsabilizează. Oricum ar fi este o zi în care am prefera să fim oriunde altundeva decât unde ne aflăm în acest moment. Asta nu înseamnă că nu este bine unde suntem ci că dorința de schimbare, de plimbare, de noutate, de a încerca și altceva ne întărâtă, ne împinge să acționăm taman invers decât ar trebui.

Este o zi perfectă pentru aventuri, pentru călătorii, pentru cumpărături, pentru priviri pătimașe, pentru escapade amoroase. Este o zi excelentă pentru a redecora casa, pentru a ne reînnoi garderoba, pentru a cheltui rezervele financiare cu plăcere.

Azi totul este imprevizibil, mai ales noi. Vom face gesturi neașteptate dar ne vom adapta excelent, ne vom ascunde sentimentele cu ușurință, vom șopti neadevăruri cu o uimitoare candoare. Azi vom deveni ceea ce trebuie să creadă ceilalți că suntem.

Este posibil ca în cea mai mare parte a timpului să fim inconsecvenți, împrăștiați, neatenți. Nu semnați contracte decât după ce le-ați citit de mai multe ori, pe litere, la nevoie, cu punct și virgulă! Azi nu vă puteți baza pe nimeni, chiar și cel mai cumsecade partener de afaceri ar putea fi tentat să treacă în tabăra cealaltă.

Azi lăsați actele deoparte și folosiți din plin puterea de convingere, apoi plimbați-vă, relaxați-vă, răsfățați-vă pentru ca mâine să fiți în formă pentru noi provocări.

error: Continut Protejat!!