Azi este despre tragedii, durere, despărțiri, vise năruite, inimi zdrobite și aruncate pe caldarâm sub bocancii neiertători ai celorlalți.

Vibrația universală a zilei de 09 martie 2022 este 9.

Este o zi în care se vor putea înstrăina rude, delimita spații, separa familii. Există riscul pierderii, primejdia risipirii bunurilor, pericolul accidentelor de orice fel, al desfășurării unor drame.    

Azi ar putea fi și despre iubire, bunătate, generozitate, grija față de ceilalți. Azi vom fi mai emotivi, mai încărcați sufletește de grijile celorlalți, mai devotați. Putem alege să facem bine și să rămânem uniți. Putem decide să mai rămânem, să nu plecăm de lângă ceilalți, să ne mai gândim și să verificăm dacă vom simți la fel și după ce influența vibrației universale 9 a acestei luni va dispărea și după ce vibrația 9 a acestei zile se va disipa.

Azi am putea desfășura activități folositoare nouă și celorlalți, am putea finaliza proiecte, am putea călători pentru a ne relaxa și a îndepărta gândurile neplăcute să ne întristeze.

Ideal ar fi să nu începem nicio nouă activitate, să amânăm pentru mâine, sau cel mai bine pentru luna viitoare, acest demers. În luna aceasta, în ziua aceasta se petrece sfârșitul relațiilor, prieteniilor, alianțelor, sau lucrărilor care ne-au chinuit timp îndelungat.

error: Continut Protejat!!