Cu toane și impulsivi, arțăgoși, un pic geloși și invidioși ne vom exprima zgomotos năzuințele, ne vom striga durerile, ne vom cere doza de libertate. Vom simți nevoia de a ieși în evidență, de a fi remarcațivom avea reacții rapide și deloc plăcute.

Vibrația universală a zilei de 13 februarie 2022 este 3.

Vom dori să socializăm, vom dori să evadăm, vom dori să colindăm și vom găsi tot felul de soluții pentru a ne îndeplini dorințele.

Ne vom plictisi rapid și ne vom enerva lesne. Riscul discuțiilor aprinse este permanent. Nu vom avea răbdare să terminăm ceea ce am început. Ne vom consuma energia rapid. Ne vom hrăni cu admirația celorlalți. Zi perfectă pentru scriitori, pentru cercetători, pentru cei a căror ocupație este descoperirea și păstrarea tainelor.

În general o zi norocoasă, în particular o zi agitată, condimentată cu sentimente din cele mai diferite și tot mai puternice. Vom fi pasionali, vom tinde să ne devorăm partenerii. Vom fi posesivi, obositori, vom fi invazivi, vom risca, vom verifica limitele celorlalți, rezistența lor la factori de stres și sigur aceste acțiuni nu vor fi dintre cele mai inspirate.

error: Continut Protejat!!