Conștienți de propriile calități și de calitatea cunoștințelor acumulate vom încerca să le împărtășim celorlalți din experiența dobândită. Unii se vor bucura, cei mai mulți se vor simți neplăcut.

Vibrația universală a zilei de 16 februarie 2022 este 6.

Vom fi îngrijorați pentru orice și pentru firul de iarbă care s-ar putea să nu mai răsară în primăvară dacă noi nu am sta în prejma lui să-i explicăm în ce fel trebuie să iasă din pământul înghețat. Aproape că îi vom sufoca pe cei apropiați, îi vom agasa pe colegi, îi vom duce în pragul unor crize nervoase pe angajați. Este o zi perfectă pentru a accepta noi provocări. Este perfect pentru cei care vor să se căsătorească.

 Este o zi potrivită pentru cei care nu au avut curajul să recunoască o căsnicie cu probleme care nu mai poate funcționa (aceștia vor lua hotărârea de a se elibera). Este o zi periculoasă pentru cuplurile deja formate în care grija exagerată poate determina discuții aprinse inutile.

Este o zi în care vom simți nevoia să recompensăm loialitatea dar și să ne asumăm responsabilitatea unor gesturi războinice. Este ziua în care vom trata cu seriozitate funcțiile de încredere. Nu așteptați neapărat mari realizări financiare chiar dacă vibrația lunii februarie 2022 este 8. Ceea ce ne poate oferi această zi este mai important. Folosiți-o arătând repsonsabilitate la serviciu și dragoste și înțelegere în familie.

error: Continut Protejat!!