azi familia e importanta
Vom da și vom primi lecții, ne vom asuma gesturi, declarații, fapte, consecințe ale unor acțiuni.

Vibrația universală a zilei de 16 ianuarie 2023 este 6.

O zi în care tot ceea ce facem, gândim sau urmează să întreprindem are legătură cu familia, implicarea și indecizia legată de cele două.

Azi familia e importantă

Nevoia de a fi încurajați și susținuți de familie se va manifesta pe parcursul întregii zile. Dorința de a împăca, de a reanaliza, de a concilia definește această zi.

este o zi în care avem nevoie de familie
este o zi în care avem nevoie de familie

Pot apărea discuții în căsnicie

Singurul moment în care putem deveni cu adevărat radicali este acela în care decidem o separare definitivă, un divorț.Este o zi în care dragostea, căsătoria sau divorțul vor fi la fel de posibile.

O căsnicie în care discuțiile în contradictoriu lungi și interminabile devin insuportabile se poate sfârși într-o astfel de zi, cei doi parteneri hotărând că au nevoie de odihnă.

O zi excelentă pentru căsătorie

O relație frumoasă poate conduce către această zi în care cei doi protagoniști să își dorească o viață împreună. O întâmplare fericită poate aduce împreună doi oameni care se vor îndrăgosti iremediabil. Acesta este efectul vibrației 6.

Ne vom asuma răspunderea pentru faptele noastre

Oriunde ne-am afla și în orice situație, vom fi implicați, serioși, curioși, pregătiți să intervenim pentru a rezolva probleme care probabil nu vor apărea niciodată.

sursă foto 1 și 2 AICI

mai multe informații despre Numerologie AICI

mai multe informații despre Căsătorie și Numerologie AICI

 

error: Continut Protejat!!