E greu ca cineva să ne fie astăzi pe plac. În primul rând pentru că nu vom dori pe nimeni lângă noi, în al doilea rând pentru că nu vom fi dispuși a primi sfaturi.

Vibrația universală a zilei de azi, 16 martie 2022, este 7.

Sceptici și suficient de răutăcioși, distanți și inabordabili azi ne vom simți mai bine în brațele trecutului. Vom fi melancolici și dificili, sarcastici și încăpățânați, analitici și misterioși.

În general ne va deranja oricine și orice. Azi propriile experiențe ne vor deveni profesori și discuțiile îndelungi cu noi înșine vor fi binevenite.

Vom înțelege mai bine încotro ne îndreptăm și de ce. Vom trece dincolo de perdeaua de fum a incertitudinii, vom găsi răspunsuri mai vechilor întrebări.

Azi ne vom izola, nu pentru că nu-i mai iubim pe ceilalți ci pentru că, mai presus de orice, ne vom apăra de ei. Azi ne vom simți invadată intimitatea și reacțiile nu ne vor fi dintre cele mai plăcute.

Vom tăcea mai mult, vom privi mai atent, vom asculta doar propriile îndemnuri, vom înțelege mai bine.

Vom fi inabordabili și preocupați de tot ceea ce este altfel, altcumva, dincolo de pornile carnale și mai presus de tot ceea ce este material.

Relația cu nevăzutul, necunoscutul este tot mai strânsă. Vom avea parte de presimțiri și ideal ar fi să ținem cont de ele. Vom fi mai analitici iar munca în echipă ni se va părea a fi o pedeapsă cumplită. Insistențele celorlalți de a ne atrage în conversații inutile ne vor determina să fim răutăcioși, sceptici, sarcastici.

Azi vom lucra în ritmul preferat și vai de acela care va încerca a ne impune o altă cadență. Planurile pregătite ieri se vor dovedi azi inutile. Ne va fi tot mai dificil să respectăm programul îndelung analizat și pus la punct.

Putem avea parte de surprize. Izbânzile vor fi neașteptate și fără legătură cu dorințele inițiale. Azi aproape că ne vom ascunde pentru a înțelege emoțiile profunde ce ne vor bântui. Ne vom ermetiza.

Azi tot mai mulți vor pleca dincolo și mai mulți îi vor plânge întrebându-se unde este acel dincolo spre care plecat-au cei dragi. Bisericile vor fi mai pline, minunile se vor înfăptui tot mai mult.

Vom putea pipăi misterul, vom dori să-l pătrundem. Este o zi potrivită studiului intens, cugetărilor și analizei.

Este ziua în care cercetătorii vor avea parte de experimente reușite, filosofii vor avea șansa de a mai face un pas înainte în descifrarea necunoscutelor acestei lumi, scriitorii vor fi binecuvântați cu har iar preoții vor fi tot mai apropiați de cele sfinte de dincolo de noi.

Banii vor apărea mai greu, afacerile se vor desfășura mai încet dar evenimentele ce se vor derula ne vor lua prin surprindere.

error: Continut Protejat!!