Cu siguranță mai orgolioși, azi vom tinde a ne considera tot mai importanți. Avem și motive. Ne vom simți mai puternici iar încrederea în propriile forțe va fi la cote maxime.

Azi vom prefera să îndeplinim ordinele în felul nostru, pentru că, de, șeful nu știe întotdeauna ce este mai bine.

Vibrația universală a zilei de 19 martie 2022, este 1.

Mai independenți  vom refuza ajutorul celorlalți. Mai agresivi vom acționa rapid și mai apoi vom evalua consecințele. Capacitatea de concentrare va fi mai mare, ambiția de a le arăta noi tuturor de ce suntem în stare ne va ocupa tot timpul. Vom avea energie și o vom consuma dând ordine, exprimându-ne clar convingerile, câștigând astfel popularitate.

Azi vom fi foarte direcți și nu vom simți nevoia de a menaja pe nimeni.

Vom aștepta ca ceilalți să ne asculte, să ne respecte, să execute și să nu ni se opună.

Îndrăzneți, nimic nu ni se va părea imposibil. Curajoși, ideile ne vor fi deosebite, originale. Vom fi agresivi și tiranici. Dar azi este o zi tocmai bună pentru a semna un contract de angajare, pentru a demara un proiect, pentru a începe o lucrare importantă. Orice început este azi avantajat.

În relația cu partenerul nu vom avea dispoziția necesară pentru drăgălășenii.

La serviciu vom avea idei după alte idei, tot mai bune și mai deosebite. Alte idei decât cele ale superiorilor.  De aici neînțelegeri, conflicte. Există șansa de a fi remarcați și promovați dacă vom înțelege cum să ne folosim șansele.

În afaceri este o zi perfectă pentru decizii importante în care este nevoie de curaj și determinare. Putem semna contracte avantajoase.

Amintind latura finaciară anunțăm cu bucurie că se ivește șansa unor progrese în afaceri care promit câștiguri substanțiale.

error: Continut Protejat!!