Loialitate, ambiție, justiție, luptă.

VIBRAȚIA UNIVERSALĂ A ZILEI DE 20 AUGUST 2023 ESTE 8.

Puternici și încăpățânați, vai de aceia care vor îndrăzni a ne contrazice! Siguri și independenți nu vom accepta ajutorul nimănui.

Azi vom fi ocupați iar dacă nu vom avea de lucru cu adevărat vom descoperi tot felul de treburi nefăcute pe care să le reproșăm celorlalți.

Vom fi perfecționiști, vom fi duri.

Vom argumenta și contraargumenta, vom provoca. Ne vom pregăti de luptă, ne vom ascuți săbiile, ne vom curăța puștile, le vom pune pe masă, vom juca însă corect.

Este o zi excelentă pentru a semna contracte avantajoase financiar, este o zi tocmai bună pentru a primi niște bani, poate chiar o moștenire.

Vom fi deosebit de atenți la detalii. Este o zi în care ne putem cere drepturile, ne putem căuta dreptatea apelând la justiție.

Vom uita să ne manifestăm afecțiunea față de cei apropiați, ne va fi dificil să fim drăgălași, pur și simplu nu vom reuși să spunem cuvinte blânde, în schimb vom avea o listă întreagă cu nemulțumiri.

Să nu uităm că este o zi a războiului într-o lună în care ne asumăm toate riscurile și consecințele.

Este o zi a conflictelor interne și externe, într-o lună în care propovăduim pacea (vibrația universală a lunii august este 6)

Azi vom oferi lecții cu forța, vom aplica sancțiuni celor care nu vor dori să ne urmeze îndemnurile. Îi vom pedepsi pe cei care vor îndrăzni a ni se opune. Nu vom accepta opinii diferite, vom uita să fim diplomați. Azi vom folosi coerciția fără niciun regret.

dacă vreți să achiziționați cartea Căsătoria și Numerologia apăsați aici

mai multe despre Numerologie aici

mai multe despre ezoterim, masonerie și numere aici

sursă foto text aici

sursă foto titlu aici

 

error: Continut Protejat!!