Azi totul se rezumă la lupta pentru putere. Cine este șeful cui, cine este mai deștept, șeful deștepților, cine este mai puternic peste puternici. Este o zi în care ambiția are rolul determinant, în care orgoliul întrece limitele rezonabile, în care vom simți nevoia să fim acolo, în mijlocul acțiunii, nicidecum observatori.

Vibrația universală a zilei de 20 februarie 2022 este 1 iar influența vibrației universale 8 a lunii februarie 2022 va fi incontestabilă.

În contextul politic european actual aceste vibrații nu par a fi deosebit de încurajatoare.

În general vom fi încăpățânați, siguri pe noi, vom fi atenți la detalii, chițibușari, vom căuta nod în papură, vom căuta motive pentru a ne arăta pistoalele pentru a ne măsura săbiile și forța fizică, psihică, intelectuală…

Din punct de vedere financiar va fi o zi prosperă chiar dacă nu vom avea nici timp și nici chef să observăm această realitate. Vom fi preocupați în a ne striga nemulțumirile, în a ne testa limitele, vom fi ocupați să fim supărați, să ne declarăm împotriva a orice și împotriva oricui.

Este o zi care ar putea deveni excelentă dacă am reuși să folosim puterea de muncă și capacitatea de concentrare, forța fizică excelentă și rigurozitatea pe care vibrațiile ce ne influențează ni le trimit. Am putea evolua extraordinar în profesie, la serviciu și material. Ar fi nemaipomenit dacă am înțelege cât de bine ne-ar fi tuturor dacă ne-am ocupa strict de propriile probleme pe care le-am rezolva mai ușor decât în orice altă zi.

error: Continut Protejat!!