vibratia zilei

Alianțe, temeri, emoții, tergiversări, conflict între ceea ce ne dorim și ceea ce facem.

Vibrația universală a zilei de 20 februarie 2023 este 2.

Parcă nu am acționa chiar acum, parcă am mai aștepta puțin, parcă mai bine ar fi dacă altcineva ar hotărî.

În principal nehotărâți, mai ales pentru că ne simțim vulnerabili.

Ne cunoaștem limitele și ne temem. Mai multă diplomație, mai multe discuții, mai puține fapte, mai multe tatonări, mai mulți pași pe loc pentru a da impresia că suntem în plină acțiune. De fapt suntem irascibili, și depresivi.

Oscilăm între da și nu, între deznădejde și speranță, între a fi și a nu fi vizibil, între a decide azi, mai târziu sau poate, mai bine niciodată.

vibratia zilei parteneriate
vibratia zilei parteneriate

Azi vom prefera partenerii puternici în umbra cărora să ne putem ascunde la nevoie. Vom prefera să avem opinii dar hotărârile să aparțină altora.

O pasivitate determinată de teamă, o anumită dualitate periculoasă, sensibilitate și emotivitate și mai ales dependență. Azi conștientizăm că suntem neputincioși, realizăm că e mai bine să facem pe înțelepții și să amânăm decizii importante.

O situație deloc plăcută ne determină să fim cuminți, circumspecți, cooperanți, nu pentru că vrem ci pentru că trebuie, Nu pentru că ne place cât mai ales pentru că suntem obligați.

Este o zi a parteneriatelor, o zi perfectă pentru semnările de contracte.

O situație neclară care provoacă nu doar confuzie ci și nesiguranță, ezitare, nevoia de conciliere.

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

mai multe despre numerologie, dezvoltare personala, cunoastere de sine, dezvaluiri numerologice, parteneri, cuplu, compatibilitate AICI

mai multe articole despre numerologie AICI

sursă foto titlu AICI

error: Continut Protejat!!