Ezitări, emoții, ușoară nesiguranță. Parcă ne-ar bate gândul să discutăm, să mai amânăm, să nu ne asumăm răspunderea unor decizii de ale căror urmări am putea fi nemulțumiți sau ale căror consecințe ar putea fi neplăcute.

Vibrația universală a zilei de 21 februarie 2022 este 2.

Parcă i-am lăsa pe ceilalți să decidă, să facă primul pas. Ambiția vibrației 8 a lunii februarie 2022 ne îndeamnă să acționăm, prudența vibrației zilei de azi ne îndrumă către amânarea unor intervenții, reacții, demersuri.

Parcă vom fi mai blânzi dar blândețea este dictată de o anume indecizie. Vom pendula între stări de angoasă și momente de relaxare, între bine și rău, între adevăr și minciună.

Este o zi bună pentru continuarea unor negocieri sau semnarea unor importante înțelegeri. Mai bine azi, mâine vom fi mai colerici.

Este o zi în care justiția va acționa impecabil, în care ne vom manifesta clar împotriva oricăror activități directe, vom prefera să ne planificăm totul în secret și să așteptăm momentul potrivit pentru a acționa. Orice demers al cărui scop este tergiversarea va avea ca efect acțiunea ulterioară bine gândită, elaborată și periculoasă.

error: Continut Protejat!!