vibratia riscului

Agitați, nestăpâniți, repeziți, neliniștiți, riscăm mult, ne exprimăm talentul, avem nevoie să fim în centrul atenției.

Vibrația universală a zilei de 21 februarie 202 este 3

Azi nu avem stare. Ba vrem la plimbare, ba ne plictisim, ba nici noi nu mai știm la ce ne gândim, mereu la altceva.E greu de crezut că vom duce vreun proiect pană la capăt. Azi începem multe și ne vin tot felul de idei care ne deturnează atenția de la finalizarea proiectelor.

Nervi, noroc, soluții excelente.

O zi a șansei. Șansa de a realiza ceea ce ne dorim, șansa de a rezolva o serie de probleme, șansa de a fi remarcați.  O zi perfectă pentru actori, scriitori, pentru mai toată lumea.

vibratia ideilor, a rezolvarilor de probleme

Azi putem avea succes în dragoste, în afaceri, la serviciu.

Ascensiunea la locul de muncă este aproape sigură, trebuie doar să dovedim că merităm.

Nu depuneți efort fizic exagerat!

Azi tindem să ne consumăm excesiv, riscând dureri de cap, oscilații periculoase ale tensiunii arteriale, epuizare bruscă.

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

mai multe informații despre autocunoaștere, dezvoltare personală, cuplu, căsătorie, parteneri, compatibilitate, numerologie AICI

mai multe articole despre numerologie aici

sursă foto titlu aici

sursă foto 1 aici

 

 

 

error: Continut Protejat!!