Mai impulsivi și cu toane, azi nu vom avea răbdare cu nimeni, cu noi și mai puțin.

Vibrația universală a zilei de 22 martie 2022 este 3.

Vom asculta frânturi de discuții, vom prefera să plecăm, să călătorim, să acționăm. Vom fi neliniștiți și țâfnoși. Ne vom plictisi lesne de ceilalți și de orice conversație. Vom dori să vorbim, să fim ascultați, să ne aflăm în centrul atenției, să fim lăudați. Nu vom avea astâmpăr. Vom fi energici și nicio provocare nu ni se va părea de nerezolvat. Vom face crize de gelozie, vom fi posesivi.

Mintea ne va fi mai ascuțită dar gândurile ușor împrăștiate. Vom fi sociabili, vom avea idei multe în legătură cu același proiect, vom tinde să lucrăm pe mai multe planuri și să lăsăm lucrurile neterminate. Vom fi expansivi și ne vom manifesta furtunos. Vom comunica excelent.

Vor fi favorizați toți cei care se vor confrunta cu probleme. Aceștia vor găsi, ca prin minune, soluții excelente care să-i scoată din impas.

Vom tinde să cheltuim dar vom fi și norocoși. Scriitorii vor avea parte de momente speciale în care ideile vor curge necontenit. Cei ce se vor afla pe masa de operații vor avea parte de șanse suplimentare de vindecare. Vom fi în vervă, vom tinde să ne suprasolicităm și de aici pînă la riscul accidentelor vasculare cerebrale sau al oscilațiilor periculoase ale presiunii arteriale nu e decât un pas.

Domeniul material este favorabil îndeosebi în ceea ce privește transferurile bancare. Azi ne vom teme mai mult decât în mod obișnuit de singurătate, motiv pentru care nu vom căuta neapărat prieteni cât aglomerație. Este o zi în care de este nevoie să riscăm avem ocazia să câștigăm.

error: Continut Protejat!!