vibrația zilei imobiliare

Azi ne vom teme de nou, de necunoscut.

Vom fi rigizi chiar dogmatici. Vom privi şi vom acţiona  cu simţ practic, lucid, caniște adevărați oameni de afaceri. Vom calcula, vom  stabili, vom pregăti şi vom consolida planurile mai vechi. Este o zi perfectă pentru a învesti în afaceri imobiliare.

Vibrația zilei de azi, 23 ianuarie 2023, este 4.

Azi vom face eforturi suplimentare. Dacă ieri ne-am aventurat, am riscat, ne-am distrat și ne-am permis a ne plimba azi vom alege să muncim. Vom face efortul de a planifica totul, de a ne asigura că tot ceea ce vom întreprinde va fi ferm, fără cusur. Nu ne vom abate de la planurile noastre pentru nimeni și pentru nimic.

azi planificam, muncim, ne organizam
azi planificam, muncim, ne organizam

Cei care azi se vor căsători vor avea parte de o pecete a căsătoriei cu o vibrație 4.

Pecetea cu vibraţia 4 este pecetea stabilităţii, a realizărilor concrete, a muncii asidue, a determinării. Realizările lor vor apărea ca urmare a perseverenţei şi a răbdării. Nu avem de-a face cu un cuplu pasional şi nici cu un cuplu romantic.

Chiar dacă partenerii sunt, separat, firi romantice ori pasionale, relaţia de cuplu este una serioasă, bazată pe realism, pragmatism, organizare. Până şi facerea copiilor poate fi programată, iar viaţa sexuală poate avea parte de ordine drastică: în fiecare sâmbătă dimineaţa, de la 9.00 la 9.30.

Cuplul va avea parte de realizări materiale importante, urmând a deveni proprietarul mai multor imobile ori terenuri. Cei doi sunt preocupaţi exclusiv de siguranţa materială pe termen lung. Cuplul este privit de toţi ceilalţi ca fiind serios şi stabil.  Este un cuplu cu şanse mari de a rezista în timp, în orice situaţie.

sursă foto titulu Aici

sursă foto material Aici

mai multe informații despre numerologie Aici

mai multe informații despre cupluri, Căsătoria și Numerologia Aici

error: Continut Protejat!!