zi de cumparaturi

Vibrația universală ne influențează pe toți

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Vibrația universală a zilei de 24 inuarie 2023 este 5

Neliniștiți, ne vom plictisi repede. Superficiali riscăm să trecem cu vederea amănunte care ne pot provoca necazuri ulterior. Ușor iresponsabili vom deveni prea indulgenți cu propriiile persoane.

Azi nu ne va mai mulțumi nimic. Rochițele sunt prea puține, mobilierul prea vechi, avem nevoie cu siguranță de o pereche nouă de pantofi. Și nu ne vom mulțumi a face planuri. La drept vorbind nu de planuri ducem lipsă, că așa ceva am mai făcut. Punem poșetele pe umeri (femeile), cardurile în portofele (bărbații) și pornim la drum lung.

azi vom călători
azi vom calatori

Drumuri lungi cheltuieli de plăcere

Nu râdeți. Rochițele, pantofiorii și mobilierul se găsesc în locuri diferite. Dacă avem noroc ne plictisim repede, ne pierdem răbdarea și o parte din bănuți scapă nevătămați. Dacă nu, fericire mare, azi. Ne-am înnoit!

Peste vreo trei zile vom privi disperați către toate cumpărăturile făcute azi și ne vom întreba, pe bună dreptate, cui folosesc. Tot ce vom cumpăra azi se va dovedi inutil mâine. Azi cumpărăm din plăcere nicidecum dintr-o necesitate imediată.

Azi ne vom adapta cu ușurință oricăror situații.

Ne vom schimba opiniile rapid, în câteva minute. Vom manipula din plăcere. ne vom simți atrași de situațiile competitive. Vom lucra excelent în condiții de stres și vom fi deosebit de convingători.

Azi vom fi supuși tentațiilor, de orice fel. Și vom ceda tentațiilor indiferent de natura lor. Azi ne vom dori să ne plimbăm, să hoinărim, să lenevim, să iubim, să ne facem de cap. În această zi va fi inutil să muncim în speranța obținerii unui randament maxim.

Cei care lucrează în presă, relații cu publicul, în vânzări, turism sau publicitate vor avea parte de realizări importante.

Principalii noștri inamici vor fi azi: lipsa de consecvență, infidelitatea și împrăștierea.

În plan sentimental

se vor întâmpla schimbări rapide, aventuri. Nimic serios, nimic legat de sentimente ci doar de impulsuri.

La serviciu

există varianta promovării, a schimbării locului de muncă.

În ceea ce privește latura financiară

există varinta unor încasări neașteptate. Sunt favorizate tranzacțiile rapide.

sursă foto titlu AICI

mai multe informații despre numerologie AICI

error: Continut Protejat!!