azi vom dori sa fim singuri

Azi ne vom izola

Distanți și lipsiți de scrupule vom zădărnici fără vreo remușcare orice încercare a celorlalți de a  ne include într-un program comun.

Vibrația universală a zilei de 26 ianuarie 2023 este 7

Vom căuta compania propriilor persoane și ne vom simți excelent. Fără zgomote care să ne perturbe meditația, fără discuții inutile despre mici, bere, ultima achiziție în materie de femei sau rochițe, rujuri, și lipsa de respect a soțului.

Azi vom dori doar să fim lăsați în pace. Să fim uitați preț de câteva ore. Să fim ignorați pentru a ne putea pune ordine în gânduri.

azi ne vom pune ordine in ganduri
azi ne vom pune ordine in ganduri

Vom fi dificili

Vom deveni răutăcioși când ne va fi invadat spațiul. Vom prefera parfumul amintirilor, vom fi melancolici și dificili. Orice încercare a celorlalți de a ne sustrage de la contemplarea trecutului propriei vieți va fi sortită eșecului.

Azi vom fi mai intuitivi și mai analitici, mai misterioși, mai secretoși, mai mistici. Azi nu vom lucra în echipă și vom refuza cu încăpățânare a respecta ritmul pe care alții îl doresc. Azi vom ignora cu desăvârșire sfaturile celorlalți.

Ne vom încăpățâna

Vom merge doar pe cărarea aleasă de noi.

Azi pot apărea modificări de ultim moment

Surprizele nu vor întârzia să apară. Tot felul de surprize. Evenimentele se vor desfășura după un program ce nu are nici cea mai mică legătură cu planificările noastre. Totul pare să scape de sub control.

Azi vom fi mai lenți, vom pregăti orice acțiune în mare taină și vom avea suficientă răbdare pentru a aștepta momentul potrivit pentru acțiune. Vom fi mai reci și mai aroganți, mai sceptici și mai sarcastici.

Azi vom prefera să facem propriile greșeli.

Cine poate profita de această zi

Azi vor avea parte de realizări îndeosebi cercetătorii, scriitorii, folosofii, pshihologii, psihiatrii. Azi vom fi mai independenți dar tot mai îndepărtați de realitatea imediată, înconjurătoare.

Nu vom fi interesați să ne transmitem sentimentele

În ceea ce privește dragostea, vom uita cu desăvârșire de existența ei. Azi nu ne vom exterioriza. Manifestarea sentimentelor încercate ne va deveni imposibilă. Nu vom găsi cuvintele necesare transmiterii stărilor sufletești.

 azi vom avea o relatie deosebita cu Divinitatea
azi vom avea o relatie deosebita cu Divinitatea

Vom fi atrași de misticism, de științe oculte.

Azi vom avea premoniții, presentimente, vom intui, vom simți tot ceea ce este nevăzut, necunoscut, altcumva decât obișnuit.

Chiar și banii vor urma un alt traseu. Vor ajunge la noi mai greu, mai pe ocolite.

O zi în care fiecare se va retrage în colțul său de casă pentru a se regăsi, pentru a se întregi, pentru a se curăța de prezența și influența celorlalți. Nu vom fi dispuși să facem conversații de salon.

mai multe informații despre CASATORIE ȘI NUMEROLOGIE AICI

mai multe informații despre NUMEROLOGIE AICI

sursă foto titlu AICI

sursă foto 1 AICI

sursă foto 2 AICI

 

 

 

error: Continut Protejat!!