Manipulare, libertate, comunicare excelentă, neliniște.

VIBRAȚIA UNIVERSALĂ A ZILEI DE 27 AUGUST 2022 ESTE 5.

Azi vom fi dominați de dorința de eliberare, de îndepărtare a constrângerilor, de a crește mai repede, de a rupe bariere. Este o zi în care vom fi tentați să spunem neadevăruri cu plăcere și naturalațe. Azi ne vom plictisi, nu pentru că nu am avea nimic de făcut ci pentru că ne este lene și pentru că vom fi prea ocupați să fim blazați, dezgustați. Vrem ceva ieșit din comun, vrem să experimentăm, să avem parte de senzații tari. Suntem nerăbdători și răzvrătiți. Suntem superficiali. Dorim să călătorim, dorim să cheltuim, dorim să chefuim, dorim să ne descătușăm. Unii chiar își vor îndeplini aceste dorințe, alții doar vor își vor închipui cât de bine ar fi.

O zi perfectă pentru concediu, o zi excelentă pentru cumpărături. Este o zi tocmai bună pentru un nou drum, pentru o mutare, o reamenajare, pentru un nou început sau doar pentru o aventură care să ne reechilibreze.

Există riscul să risipiți banii sau pur și simplu să pierdeți o sumă însemnată. Nu iscăliți, nu confirmați, nu autentificați în această zi acte. Veți fi prea grăbiți să finalizați totul și vă veți hazarda, fiind în pericolul de a nu observa amănunte importante. Plimbati-vă, distrați-vă, fiți fericiți!

Este o zi nemaipomenită de vacanță!

error: Continut Protejat!!