azi un nou inceput

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Vibrația universală a zilei de 29 ianuarie 2023 este 1.

Cine ar îndrăzni azi a ne pune la îndoială hotărârile? Doar unul ce se va considera egalul nostru și care își va primi pedeapsa.

Azi nu vor exista subordobați. Fiecare în parte va avea impresia că știe ce-ar trebui să facă celălalt. Fiecare se va simți îndreptățit a-l judeca pe cel de alături.

Azi vom fi dominanți și tiranici.

Hotarele vor dispărea iar angajații vor merge curajoși la șefii lor pentru a le cere socoteală. Azi vom fi energici și hotărâți. Vom prefera să acționăm. De gândit ne vom ocupa în orice altă azi. Acum, aici, nu vom fi spectatori ci creatorii propriilor acțiuni.

vibrația zilei aduce sansa schimbarii in bine
vibrația zilei aduce sansa schimbarii in bine

Vom fi nerăbdători

Nu discutăm nici oportunitatea demersurilor și nici finalitatea acestora. Așteptarea nu este o alternativă. Vom lua decizii pe loc, nu vom accepta ca altcineva să le schimbe.

Putem decide ca azi să ducem gunoiul. Și vai de acela care va încerca să spună că nu e treaba noastră! Putem hotărî să strângem masa și să spălăm vasele. Este ok. Așa am vrut! Dar vai de acela care va îndrăzni a ne impune această acțiune!

Vom fi hotărâți

Convingerile ne vor fi ferme iar comportamentul sigur. Azi vom prefera să lucrăm singuri. Nu pentru că ne-ar deranja prezența celorlalți ci pentru că nu putem avea încredere în ei. Azi ne vom pierde cu ușurință răbdarea, nu vom accepta discuții în contradictoriu.

Azi acțiunile ne vor fi corecte și decise

Vom fi ambițioși, activi și încrezători în propriile forțe. Independenți, raționali și energici vom deveni cu ușurință agresivi. Ne vom lăuda mai mult, vom fi mai egoiști și vom avea impresia că suntem cei mai importanți.

Este o zi perfectă pentru a începe noi proiecte

Azi putem semna contracte avantajoase. Azi vom prelua inițiativa, vom avea ocazia obținerii unor promovării. Există șansa progresului financiar.

mai multe despre NUMEROLOGIE AICI

mai multe despre CASATORIE ȘI NUMEROLOGIE AICI

sursă foto titlu AICI

sursă foto 1 AICI

error: Continut Protejat!!