Ambițioși, raționali, nemiloși, lacomi, intriganți.

VIBRAȚIA UNIVERSALĂ A ZILEI DE 30 AUGUST 2022 ESTE 8.

Rezistenți și adaptabili la stres vom fi capabili să păcălim până și oboseala. Să ne amintim că, în continuare, suntem influențați de vibrația universală 5 a lunii august.

Vibrațiile anului, lunii și zilei se întrepătrund, se îmbină și intervin asupra tuturor deopotrivă. Deși vibrațiile universale care ne influențează zilnic sunt aceleași pentru toată lumea, fiecare individ va reacționa diferit funcție de data nașterii, deci de vibrațiile personale.

Este important să aflăm care este vibrația zilnică pentru a putea preîntâmpina eventualele efecte neplăcute ale acesteia asupra noastră.

Gânduri și acțiuni contradictorii. Cu siguranță azi vom fi eficienți. Eficiență datorată nu atât atenției la detalii care într-o lună cu vibrație 5 este ușor diminuată cât versatilității și adaptării rapide la orice modificare ar interveni.

Azi banii vor deveni deosebit de importanți. Nu atât pentru a îi aduna cât pentru a îi cheltui. Avem liste întregi de cumpărături.

Vom fi cârcotași, puternici, încăpățânați și hotărâți a ne folosi de orice mijloace pentru a câștiga, pentru a învinge. Vom fi energici chiar violenți și răzbunători. Banii câștigați îi vom folosi pentru a ne îndeplini propriile dorințe, nu pentru a face acte de caritate.

O zi în care războiul este altceva decât își închipuie adversarul și mijloacele folosite pentru a-l câștiga vor fi surprinzătoare, neașteptate, nebănuite. Conflictele se pot porni din nimic: o vorbă, un gest, o iluzie a unui scenariu. Azi vom fi nemulțumiți de toți, chiar și de propriile persoane și ne vom răzbuna încercând să mai stingem văpaia orgoliului care ne mistuie sufletele.

Este o zi a zâmbetelor perfide și a gândurilor crude, a răzbunării și a incertitudinii, o zi în care ținem mâinile la vedere dar acționăm întrebuințând mijloace neconvenționale.

Folosiți această zi, munciți, șansa de a avea parte de reușite financiare însemnate este mare!

error: Continut Protejat!!