azi muncim
Este o zi perfectă pentru muncă și pentru investiții imobiliare.

Nu pierdeți timpul cu încercări inutile de a fi drăgăstoși, romantici ori blânzi. Rezultatul va fi catastrofal. Munciți, cel puțin o veți face într-o zi potrivită și rezultatele ar putea fi remarcabile.

Vibrația universală a zilei de 30 martie 2023 este 4.

Dacă ieri ne lăsam amețiți de plăcerea primirii unui compliment azi vom fi de neclintit. Statornici și serioși nu vom avea timp de prostii.

Practici și disciplinați nu vom avea stare. Vom mai folosi aspiratorul încă o dată, vom îndrepta draperia care stătea cum strâmbă, ne vom aminti că am lăsat o lucrare neterminată la serviciu și o putem accesa online. Oricât am încerca să ne odihnim, să ne relaxăm, nu vom reuși.

Nu vom râde la glumițele copiilor, nu vom zâmbi când partenerul pune masa în felul lui țanțoș și sofisticat. Vom fi prețioși, lipsiți de umor, severi. De parcă ar fi dat cineva cu parfum de gândaci și vom strâmba permanent din nas.

 

Azi vom fi fermi, ne va plăcea nouă să spunem.

Vom fi însă gomoși, monotoni și insensibili. Azi vom prefera să lucrăm după acele planuri făcute la primele ore ale zilei. Vom fi capabili să stăm cu lista în buzunar și, pe măsură ce îndeplinim ceva, bifăm ca rezolvat, pe hîrtie.

Azi vom verifica: dacă oamenii sunt de nădejde, dacă informațiile vin din surse de încredere, dacă ne putem bizui pe promisiunile cuiva. Și asta este foarte bine.

Astăzi este ziua în care nu acceptăm să fim păcăliți.

Vrem să pipăim, să vedem, să ne asigurăm că ceea ce pipăim, mirosim și vedem există și în acte și are certificat de autenticitate.

Este o zi perfectă pentru plasamente și investiții.

Cel mai bine ar fi să muncim, să ne asigurăm, să investim, mai ales în case ori terenuri. Spor la treabă!

Mâine vom avea cu toții și chef și timp de relaxare și odihnă. Azi putem construi, cu seriozitate și efort, relații importante care vor pune bazele realizărilor viitoare.

mai multe articole despre numerologie aici

mai multe despre dezvoltare personala, parteneri, cuplu, compatibilitate, casatorie, numerologie aici

mai multe despre ezoterim, masonerie și numere aici

sursă foto titlu aici

sursă foto text aici

 

error: Continut Protejat!!