Teoretic o zi în care tot ce ne dorim este colaborarea, aplanarea diferendelor, asocierea.

VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a zilei de 31 ianuarie 2022 este 2.

Practic ne vom simți nesiguri și vom prefera ca ceilalți să ia hotărârile importante. Vom fi timizi și atunci cel mai simplu va fi să ne asociem pentru ca celălalt, eventual, să transmită ceea ce noi ne dorim și ne fâstâcim, nu putem, nu găsim cuvintele și curajul pentru a ne exprima, ne este teamă să nu greșim, mai bine să greșească celălalt..

Vibrația 2 a zilei de 31 ianuarie 2022 înseamnă dualitate: vreau și nu vreau, îmi place și nu-mi place, treceri periculoase de la o stare de spirit la alta, riscul depresiei.

Chiar dacă vom părea pașnici de fapt vom fi precauți, temători, vom aștepta doar momentul potrivit pentru acțiune.

Dacă ieri, influențați de vibrația universală 1, am luat hotărâri rapide, am dorit să conducem, azi vom fi mai atenți, mai înceți.

Vom dori să depășim performanțele celorlalți, chiar ale șefului, în alte condiții, folosind alte mijloace, într-un mod încă neclar, pentru că se vor suprapune cel puțin două idei, două opinii, două lumi, dacă vreți să spunem și așa.

Această vibrație 2 a zilei îndeamnă subalternul să negocieze, să aștepte pentru că de fapt simte în sine un conflict de echilibru, o divizare a ideilor anterioare, chiar și un semn de răzvrătire care se zbate în interiorul său.

Azi mai stăm, mai așteptăm, mai analizăm, în speranța că, la momentul potrivit, ne vom lămuri, vom înțelege și vom ști cum să acționăm.

Rolul diplomației de care vom da dovadă în această zi este pur și simplu de amănare a unei decizii asupra căreia încă nu suntem hotărâți, o așteptare a momentului prielnic.

Cu siguranță însă în această zi vom împărți totul în două mari coloane și ne vom stabili grila de valori, prietenii și dușmanii. Totul va fi alb sau negru, bine sau rău, nimic nu va mai rămâne doar gri, doar așteptarea care va avea rolul ei, bine determinat.

Este o zi propice negocierilor întrucât și un partener al discuției și celălalt se vor abține de la a fi prea direcți sau abrupți în conversație sau în gesturi. Vor alege discuții de tatonare pentru a li se limpezi mințile, pentru fi siguri de calitatea celuilalt.

Ideal ar fi să evităm cuvintele dure, să nu forțăm nota pentru că orice gest, cuvânt sau idee pot avea darul de a dărâma tot ceea ce s-a construit.

Dacă ați stabilit ce vă doriți semnați contractele importante pentru dumneavoastră.

error: Continut Protejat!!