azi facem curatenie in suflet

Azi putem lua hotărâri importante, pot avea loc încheieri zguduitoare de situație.

Vibrația universală a zilei de azi, 19 ianuarie 2023, este 9

Azi ne putem îndepărta de tot ceea ce ne provoacă prea multă durere, prea multe griji. Azi putem descoperi trădări. Este o zi perfectă pentru a ne face curățenie generală în suflete, pentru a îndepărta păiajenii ce ne cuprinseseră sufletele, pentru a arunca gunoiul care ne întrista, pentru a ne elibera.

Este o zi în care putem decide că e mai bine să ne desprindem

Să rupem relații vechi, putrede, greu de îndurat. Vom fi ceva mai tandri cu cei apropiați sufletelor noastre.

Ziua de azi, dramatică, în general, va avea ca efect dezrobirea, ieșirea de sub dominația unui soț, a unui șef, a unei cunoștințe, înlăturarea necazurilor și purificarea propriilor suflete.

azi ne vom descatusa
azi ne vom descatusa

Vom înțelege năzuințele celorlalți, vom descoperi motivele care-i îndeamnă pe alții să ne invidieze, vom cuprinde gestul trădării celorlalți și vom alege să le refuzăm plăcerea înfruntării.

Doar azi(în zilele cu vibrație 9 ale lunii) vom fi capabili cu adevărat de bunătate în această lună pentru că mâine putem declara război oricând, oricui, fără a regreta prea mult. Să nu uităm că vibrația lunii ianuarie 2023 este 8, vibrația luptei, a orgoliului exagerat, a plăcerii de a aduna bănuții, și a zgârceniei.

Azi ne vom putea tămădui sufletele prin dragoste

Vom putea aplica terapia iubirii. Vom fi romantici și idealiști, atât cât ne va permite pragmatismul vibrației universale 8 a lunii ianuarie. Vom fi tentați să facem acte filantropice și vom trăi din plin emoțiile celor pe care vom reuși să-i ajutăm.

Azi vom împrăștia lumină, vom risipi bani adunați cu grijă (deși ne va durea sufletul, trebuie să recunoaștem)

Vom risca oferind înțelegere celor ce ne-au adus în dar durere. Vom prefera să oferim în dar sau să ajutăm cu sfaturi, cu vorbe înțelepte, totuși. Azi nu avem timp de remușcări târzii, mâine regretele vor fi mai mari. Azi vom fi toleranți și spontani. Vom fi plăcuți, vom fi inspirați, vom fi creativi.

Medicii, preoții, scriitorii, avocații, artiștii își vor îndeplini îndatoririle cu succes.

Sunt favorizate acțiunile sociale sau umanitare și manifestările artistice. Proiectele originale și de avangardă au șanse de reușită.

Afacerile nu vor prospera în mod deosebit.

Manifestarea recunoștinței pentru lucrurile bune va deveni prioritatea acestei zile.

Important este ca în această zi să fim prudenți.

Repet cât de des pot, vibrația 9 aduce cu sine riscul crescut al accidentărilor de orice fel și o sănătate mai șubredă, un sistem imunitar slăbit, mai expus îmbolnăvirilor.

sursă foto titlu aici

sursă poza 2 aici

mai multe despre numerologie aici

error: Continut Protejat!!