Ai avut norocul să-ți întâlnești bărbatul ideal! Dar cum să construiești cu el o relație armonioasă și să-l faci cu adevărat fericit? Foarte rar dar se întâmplă ca o femeie să întâlnească un bărbat ideal. Pentru ea, nu pentru celelalte.

Vrei să îl faci fericit și vrei să aveți împreună o relație armonioasă? Iată câteva sugestii selectate de mine doar pentru că am îmbătrânit și cred că nu am trăit degeaba.

Ascultă-l foarte atentă

Pentru el este foarte important să știe că tu îl asculți. Dacă vrea să îți spună ceva, ascultă-l. Nu face pe deșteapta și îndeamnă-l să îți spună tot ce are pe suflet. Vei instaura astfel o atmosferă de încredere în familia voastră.

Nu-l mai tot critica

Dacă nu-ți place ceea ce face, ți se năzare că ai altceva în cap, discutați calm, fără acuzații și fără reproșuri.

Fii și tu mai pozitivă

Dacă găsești motive să zâmbești mereu și să privești ce se petrece în jurul tău ca fiind ceva pozitiv, bărbatul va observa acest lucru cu mare satisfacție. O femeie plină de viață, optimistă și veselă, îi poate face pe toți să se simtă alături de ea mult mai bine. Mai ales pe soțul!

Vorbiți între voi despre iubire

Dacă îl iubești spune-i acest lucru! Cu fiecare declarație de dragoste, bărbatul tău se va simți mai iubit, mai încrezător în el însuși și te va primi cu multă plăcere în inima lui.

Iubește-te ca să fii iubită

Străduiește-te să te poți relaxa. Caută și găsește momente de relaxare. Nu fii tot timpul preocupată, agasată, enervată, obosită de grijile din jurul tău. Creează și o situație confortabilă psihologic. Acestea se vor reflecta în comportamentul și în aspectul tău. Dacă el te vede mulțumită va crede că e și din cauza lui.

Compătimește-l

Trece și el, ca bărbat, prin momente dificile cu care vine acasă, vine la tine. Asta înseamnă că are o mare încredere în tine. În astfel de momente oferă-i sprijinul și compasiunea necesare. Protejează-l, încurajează-l, îmbărbătează-l.

Lasă-l să te ajute

Primește-i ajutorul și sfaturile. Acest lucru îi va permite să se simtă puternic și curajos alături de tine, îi va aminti că este important pentru tine și are respect din partea ta. Nu râde de el dacă vrea să spele vasele sau să ducă gunoiul așa, deodată. A citit el undeva că dacă te ajută la bucătărie vei avea mai mult timp pentru el.

Nu-i critica ideile, propunerile, planurile

Nu e bine să râzi de visurile nimănui, mai ales dacă este vorba de bărbatul iubit și chiar la el acasă. Adu-ți aminte de lucrurile la care visa, de unele planuri ale sale și caută modalități de sprijin, de susținere.

Lucrați împreună pentru mai binele relației

Dorința de a vă ajuta reciproc și puterea a face uneori compromisuri în momente mai dificile, este cea mai mare realizare a unui cuplu. Ajutați-vă să creați împreună o relație fericită.

Astea de obicei sunt sfaturi bune de dat altora.

Chiar merită să vă străduiți să le citiți și să le aplicați. Nici eu nu am reușit întotdeauna.

sursa foto: lovewhatmatters.com

error: Continut Protejat!!