Tudorel Toader a ocupat funcția de ministru al Justiției înguvernele GrindeanuTudose și Dăncilă din februarie 2017 până în aprilie 2019.În 2016 a expirat mandatul de nouă ani de judecător la Curtea Constituțională a prof.dr. Tudorel Toader. Joi, 11 februarie 2016 a fost ales rector al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Din anul 2004 timp de trei mandate prof. dr. Tudorel Toader a fost decan al Facultății de Drept a Universității Al.I. Cuza Iași.

Numerologia ne ajută să descoperim calitățile dobândite la naștere. Atenție, numai calități, defectele apar mai târziu, ca urmare a unei educații deficitare, a unui anturaj necorespunzător. De fiecare în parte depinde să le descopere și să le folosească .  Unii nu se descurcă, pe alții nu-i interesează. Tudorel Toader a reușit!

Data nașterii: 25 martie 1960

Tudorel Toader: cifra destinului 8 din 2 și 6; cifra zilei de naștere 7, cifra personalității 4, cifra comportamentului 5, cifra vocalelor 8; cifra consoanelor 6

Eficient, se pricepe să folosească timpul, calitățile și dispoziția în favoarea sa.

Nemulțumirea progresivă a transformat-o în trambulină către dezvoltarea profesională (8 din destin) și spirituală (7 cifra zilei de naștere). Pentru că sentimentele celorlalți sunt mai presus decât ale sale (cifra 2 din destin) și este interesat de binele general (6) este dispus a face dreptate cu orice preț, indiferent de efortul depus (8). Preocupat permanent, repaosul îi este necunoscut. Excelent organizator, încrezător în propriile forțe, nemilos cu el și cu ceilalți când urmărește atingerea unui țel folositornouă, tuturor, se bazează în primul rând pe sine. Străduința este un atribut al său.

Priceput în arta războiului își dorește pacea folosind diplomația ca principală armă (cifra destinului 8 din 2 și 6).

Prieten devotat te poți baza mereu pe ajutorul său atunci când înțelege că îți este neapărat necesar (2). Te îndepărtează și uită că ai existat dacă nu ești capabil a folosi ajutorul primit de la el, dacă te întorci în aceeași groapă din care el te-a ridicat (8). Preocupat mai ales de ceea ce pare neesențial, folosind în favoarea sa scăpările altora, este un strateg desăvârșit (8). Maestru al planificărilor, așteaptă răbdător momentul potrivit pentru a acționa (2). Nu uită și nu iartă niciodată supărarea care i-a fost pricinuită cândva (2). Iubește dreptatea, urăște trădarea și o pedepsește aspru, apreciază loialitatea (8). Se poate înregimenta pentru o cauză dreaptă. Deși înțelege mereu ambele opinii și motivațiile gesturilor ambelor tabere, detaliile îl ajută să facă diferența pentru a decide de partea cui se înclină balanța dreptății (cifrele 2 și 8 din destin). Îngrijorat pentru relele ce s-ar putea abate peste ceilalți, va oferi cu dărnicie sfaturi bune pentru toți. Excelent dascăl, exigent, e greu să crezi că-și va favoriza cândva învățăceii; el este îngrijorat permanent pentru toți deopotrivă. Responsabil și implicat ia în serios funcțiile de încredere (6).

Bun cunoscător al naturii umane, simte oamenii, le înțelege temerile, le evaluează corect calitățile știe care sunt intențiile lor (cifra zilei de naștere 7).

Are o înțelegere profundă a relației dintre om și Divinitate. Stăpânește darul de a tămâdui și puterea de a pătrunde dincolo de ceea se vede sau se bănuiește că ar exista. Tenace, va cotrobăi prin sertare de mult prăfuite ale sufletului său, descătușând sentimente, evaluând temeri, luptându-se cu durerea, cicatrizând răni, răscolind emoții pentru a se regăsi mai puternic, mai hotărât. Rezervat și uneori distant, când este îngrijorat se ermetizează, este imposibil de pătruns (cifra zilei de naștere 7).

Comportamentul îi este adaptabil. Convingător, e greu să găsești argumente pentru a combate deciziile sale. Se pricepe să fie cum trebuie la momentul potrivit, își stăpânește gesturile, își ajustează inflexiunile vocii funcție de situație- cifra numelui complet 5.

Își dorește să facă dreptate- cifra vocalelor 8. Este perceput ca fiind serios, responsabil, implicat- cifra consoanelor 6.

Cinstit, inflexibil, disciplinat și muncitor are nevoie de stabilitate în viața sa. Verifică de mai multe ori înainte de a lua o hotărâre, înainte de a se pronunța în legătură cu o situație. Când are treabă nu are prieteni – cifra personalității 4.

În numerograma zilei sale de naștere există trei linii complete: linia 159 ( a hotărârii de a îndeplini planurile indiferent de grutățile întâmpinate), linia organizării 123 (a planificării fiecărui pas pe care urmează a îl face) și linia inteligenței 369 ( a informațiilor trecute prin filtrul rațiunii).

Anul 2022 are pentru prof. dr. Toader Tudorel o vibrație 7, vibrația tainei.

În acest an este mai sensibil, mai ciudat, mai ermetic, uneori mai dificil. Întâmplări misterioase, rezolvări miraculoase. Ceva mai distant dar și mai intuitiv va prefera singurătatea, va fi mai melancolic. Mai excentric dar și mai credincios va acorda mai mult timp discuțiilor cu propria persoană. Luna iulie 2022 va marca o importantă modificare, o schimbare esențială. Este o lună potrivită călătoriilor, relaxării. Lunile septembrie și noiembrie vor fi mai dificile mai dramatice. Însă în aprilie sunt posibile noi colaborări, în mai 2022 mai mult noroc, mai multe călătorii, în mai se concretizează un proiect, se pun bazele unei construcții importante (poate fi vorba despre un parteneriat important sau chiar despre acumulări materiale, case, terenuri…), în iulie asumarea unor responsabilități iar luna august este excelentă din punct de vedere financiar însă aduce cu sine și ambiții, orgolii, nemulțumiri, lupte de tot felul dar și ambiție, eficiență, intoleranță.

Prof. Dr. Tudorel Toader este autorul mai multor lucrări de drept penal, dintre care menționăm: Noul Cod penal. Noul Cod de procedură penală. Corelații cu vechile reglementări, decizii ale Curții Constituționale, recursuri în interesul legii, hotărâri prealabile, legislație conexă, hotărâri C.E.D.O., index alfabetic Editura Hamangiu, București, 2015 și Constituția României reflectată în jurisprudența constituțională”-Editura Hamangiu, București, 2011.

I-au fost conferite două importante distincții:  Ordinul Național „Steaua României” în grad de „Cavaler”, conferit de către Președintele României, Train Băsescu și Ordinul „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, conferit de către Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

error: Continut Protejat!!