primarul localitatii medgidia, valentin vrabie

Numai cine nu vrea să vadă nu vede sau numai cine este rău intenționat nu recunoaște, dar în ciuda tuturor zvonurilor, gurilor rele, Medgidia se dezvoltă.

Se apropie finanlul și acestui controversat an 2022. Cu războaie, cu creșteri de prețuri, cu teamă, cu eforturi… eforturile unora de a dezvolta Medgidia și ale altora de a anula, de a nega realizările obținute de cunoscutul și controversatul Valentin Vrabie, primar al municipiului Medgidia, aflat la al doilea mandat.

Că a fost primar al comunei Peștera unde a construit școli noi, unde a făcut cadouri nemaiîntâlnite copiilor comunei, unde a realizat serbări de Crăciun despre care încă se mai discută cu admirație și invidie, se știe bine.

Că unii nu îl iubesc iar se știe dar se pare că Valentin Vrabie a fost nevoit să se obișnuiască și cu astfel de oameni.

Oamenii sunt diferiți și dacă toți l-ar iubi ceva nu ar fi în regulă, nu-i așa?

Medgidia are parc nou și frumos în zona IMUM, la intrarea în oraș dinspre Cernavodă, acolo unde de ani buni, de zeci de ani, erau doar niște ruine mizerabile, urât mirositoare și triste. S-au renovat grădinițe, nu una, nu două ci șapte grădinițe moderne are Medgidia în prezent. S-au oferit ajutoare, copiii din Medgidia sunt olimpici, Primăria are grijă să premieze excelența.

La Medgidia se iubește și respectă istoria, Festivalul Dapyx de jocuri și reconstituiri istorice adună mulți medgidieni. Medgidia se ocupă de tot ceea ce înseamnă educația noii generații: de curând la Medgidia a fost prezent istoricul Adrian Cioroianu, fost ministru al afacerilor externe, în prezent manager al Bibliotecii Naționale a României, întâlnirea a fost moderată de dr. Metin Omer.

noul parc din Medgidia, zona IMUM
noul parc din Medgidia, zona IMUM

Știați că la Medgidia există unul dintre cele mai dotate și performante laboratoare de analize medicale din țară?

Dacă nu știați, aflați acum și povestiți. Medgidia are medici excelenți, profesori devotați, posturi tv, Medgidia are tot ce are nevoie. Uneori are prea mult spirit războinic dar poate că e bun și acela pentru că stimulează acel primar care este întradevăr puternic și bine intenționat. Cred că Valentin Vrabie s-a călit deja!

Spectacole, activități, sportive, activități instructive și recreative, Medgidia are potential, Medgidia are oameni buni și frumoși, are copii deosebiți și talentați și ambițioși, Medgidia are o istorie frumoasă, are eroi, are soldați, are oameni de nădejde.

De ce să nu recunoaștem măcar în gând că Medgidia are și un primar de toată isprava?

Așteptăm să vedem ce cadouri pregătește de sărbători, primarul Valentin Vrabie, pentru medgidieni!

sursă foto: pagină facebook Valentin Vrabie

mai multe articole AICI

mai multe informații despre Primăria Municipiului Medgidia AICI

error: Continut Protejat!!