Cred că am îmbătrânit și încă mai sper să nu o fi făcut degeaba. Poate de aceea am impresia că acum timpul trece mai repede așa că mă grăbesc să vă relatez câteceva din experiență proprie și din ce am mai citit de curând despre de-ale noastre, ale oamenilor.

Soțul ideal este doar bărbatul care crede, cu de la el convingere, că are o soție ideală. Degeaba mai încearcă unii să îi spună bă, tu știi unde este nevastă-ta acum, că el nici nu vrea să îi asculte.

Acceptă vulnerabilitatea dar nu te minți pe tine însăți. O să îți pară rău cât de curând.

Trecutul este folositor doar dacă vrei să înveţi ce și cum se întâmplă. Nu este ceva în care să trăieşti tu cu ale tale. Păi, să vedeți, măi băieți, pe vremea mea cum se petreceau lucrurile. Nu te mai ascultă nimeni și uneori chiar și ție începe să îți sune caraghios.

Viaţa poate fi mai uşoară atunci când urmărești calităţile oamenilor şi nu le cauți defectele. Fiecare om are defecte și se descurcă cu ele, sunt ale lui, ce treabă ai tu să râzi de el și de defectele lui. Fii tu mai bun ca el și arată-i că se poate și așa.

Când tu trăiești mai bine este cea mai bună metodă de a fi un bun exemplu pentru cei din jurul tău pentru a-i convinge să facă și ei tot așa. Pentru că nimeni nu le știe pe toate, oamenii se uită unii la alții și caută să învețe unii de la alții.

Iubirea nu este cel mai important lucru de care ai tu nevoie în viaţă, dar dacă nu o ai de niciun fel, viaţa ta va fi foarte searbădă.

Caută să nu fii botos mereu, să nu fii acru, să nu îți pută tot ce te înconjoară. Oamenii sunt așa cum sunt ei nu cum ai vrea tu să fie.

Orice ai încerca să faci tot nu ai să poţi să mulţumeşti pe toată lumea. Nu ăsta este scopul activităților tale. Fă ceva ca să fii tu mulțumit, fă ceva pentru tine și ai tăi.

Am citit ceva care mi-a plăcut mult chiar dacă am căzut pe gânduri și am încercat să înțeleg ceva ce pare de neînțeles. Cică e bine să faci greșeli și chiar multe. Nu e o problemă dacă faci greșeli. Ar fi o problemă dacă de frica greșelilor nu mai faci nimic. Aș vrea să fac una alta dar dacă o să greșesc și, apoi, ce o să zică lumea?!

Dacă reușești mereu să fii om restul nu mai contează. Caută să faci ceva, nu neglija ce se vede din ce faci și nu lăsa la voia întâmplării dacă ți se comentează faptele. Dacă poți să fii modest e mai bine. Are cine să vorbească despre tine și despre faptele tale mai ales dacă le dai ocazia. Dă-le cât mai multe ocazii!

Tu eşti singurul care are puterea de a-ţi controla nivelul de fericire. Tu şi numai tu știi cât de fericit îţi permiţi să fii.

Fă tot posibilul să fii prezent aici şi acum.

Dacă singurătatea nu te satisface căsătorește-te dar fă-o cu cel mai bun prieten, niciodată să nu o faci de gura părinților sau a celor care te înconjoară.

Am zis! 

error: Continut Protejat!!